Hizbullah, işgalci siyonist mevzilerini vurdu

Lübnan Hizbullahı'nın, işgal altındaki Filistin'in kuzeyinde siyonist işgal askeri mevzilerini vurduğu bildirildi.
Lübnan Hizbullahı, siyonist rejimin Beyaz Belida'daki karargahını uygun silahlarla hedef aldı. Bu saldırıda olası kayıplar hakkında fazla ayrıntı bildirilmedi.
Filistinli direniş gruplarının "Aksa Tufanı" operasyonunu başlatmasıyla birlikte Lübnan Hizbullahı, işgal altındaki Filistin'in kuzeyindeki siyonist işgal ordusunun büyük bir bölümüne karşı harekete geçmek ve Gazze'deki direniş üzerindeki baskıyı azaltmak amacıyla siyonist rejimin Filistin topraklarındaki hedeflerine yönelik günlük ve ağır operasyonlar düzenlemeye devam ediyor.
Hizbullah'ın işgal altındaki Filistin'in kuzeyindeki operasyonlarının başlamasından bu yana, bu bölgedeki çok sayıda siyonist yerleşimci evlerini terk etmek zorunda kaldı ve siyonist basında çıkan haberlere göre, bu bölgede kalan sakinlerin çoğu zihinsel ve duygusal sorunlar yaşıyor. (İLKHA)
YASAL UYARI: Yayınlanan yazılı haber, fotoğraf ve videonun tüm hakları İlke Haber Ajansı Basın Yayın San. Tic. A.Ş.'ye aittir. Hiçbir surette haber, fotoğraf ve videonun tamamı veya bir kısmı yazılı sözleşme yapılmadan veya abone olmadan kullanılamaz.
Siyonist işgalcilerin 7 Ekim 2023'ten bu yana Gazze Şeridi'ne düzenlediği saldırılarda şehit sayısı son 24 saatte 94 artarak, 58 bin 667'ye yükseldi.
Fransız ordusu, Batı Afrika'da kalıcı asker bulundurduğu son ülke olan Senegal'den çekilme sürecini perşembe günü tamamladı.
Dışişleri Bakanlığı, Pakistan'ın Pencap eyaletinde meydana gelen aşırı yağışlar ve sel felaketi nedeniyle hayatını kaybedenler için taziye mesajı yayımladı.
Sudan ordusu, Kuzey Darfur eyaletinin başkenti Faşer'e yönelik Hızlı Destek Kuvvetleri (RFS) tarafından gerçekleştirilen saldırıyı püskürttüğünü duyurdu.