Hizbullah: İşgalcilerin Lübnan'a karadan girmeleri engellendi

Hizbullah, siyonist işgal rejimi sözde ordusunun Lübnan'ın güneyine girme yönündeki tüm girişimlerini engellediklerini açıkladı.
Hizbullah Hareketi Siyasi Konsey Başkan Yardımcısı Mahmud Kamati, El Cezire televizyonuna verdiği demeçte, Hizbullah hareketinin siyonist işgal rejimi sözde ordusunun Lübnan'ın güneyine karadan girme yönündeki tüm girişimlerini engellediğini söyledi.
Hizbullah'ın siyonist işgal rejimi sözde ordusunun karadan her türlü ilerlemesine hazır olduğunu belirten Kamati, "Düşmanın Lübnan'a girdiği her yer onun askerleri ve tankları için mezar olacaktır" diye konuştu.
Kamati, Hizbullah füzelerinin 150 kilometre menzile sahip olduğunu, işgal altındaki toprakların tamamına ulaşabildiklerini söyledi.
Hizbullah, Lübnan'ın güneyindeki çatışmalarda siyonist işgal rejimi sözde "seçkin kuvvetlerinden" 20 askerin daha öldürüldüğünü duyurmuştu.
Bölgede çatışmaların sürdüğü, işgalcilerin kayıp vermeye devam ettiği ifade edildi. (İLKHA)
YASAL UYARI: Yayınlanan yazılı haber, fotoğraf ve videonun tüm hakları İlke Haber Ajansı Basın Yayın San. Tic. A.Ş.'ye aittir. Hiçbir surette haber, fotoğraf ve videonun tamamı veya bir kısmı yazılı sözleşme yapılmadan veya abone olmadan kullanılamaz.
İşgal rejiminin Kızılhaç aracılığıyla Filistinli onlarca şehidin cesedini teslim etmesiyle birlikte işgal ordusunun Gazze Şeridi’ne düzenlediği saldırılar sırasında işlediği suçların vahşiliği bir kez daha ortaya çıktı.
İşgal rejiminin teslim ettiği şehit cenazeleri, Gazze’de bir kez daha büyük acılara sahne oldu. Han Yunus’taki Nasır Tıp Merkezi’ne gelen aileler, parçalanmış ve işkence izleri taşıyan cesetler arasında evlatlarını teşhis etmeye çalıştı.
İslami Direniş Hareketi (HAMAS), işgal rejiminin güney Lübnan’daki sivillere yönelik saldırılarını kınayarak, Lübnan halkıyla dayanışma mesajı verildi.
Filipinler'in kuzeyindeki Luzon Adası’nda sabah saatlerinde meydana gelen 6,1 büyüklüğündeki deprem kısa süreli paniğe neden oldu.