Hizbullah işgalin Ofek kampını hedef aldı

Lübnan'daki Hizbullah, "Fadi 1" füzeleriyle "Ofek" kampını bombaladığını duyurdu.
Hizbullah, Gazze Şeridi'ni ve direnişini desteklemek, Lübnan'ı ve halkını savunmak ve işgalin, şehirleri, köyleri ve sivilleri barbarca bombalamasına tepki olarak siyonist hedeflere füze fırlattıklarını bildirdi.
İşgalin, Ofek kampını hedef aldıklarını ifade eden Hizbullah, hedeflemede Fadi 1 füzelerini kullandıklarını aktardı.
İşgal medyası da Aşağı Celile ve Tiberya'da sirenlerin çaldığını bildirdi; bu, füzelerin düşmesinin ardından Tiberya'da büyük patlamaların yaşandığına işaret etti.
Siyonist medyası 5 füzenin Lübnan'dan fırlatıldığını ve bunların Celile Gölü yakınındaki bölgelere indiğini doğruladı. (İLKHA)
YASAL UYARI: Yayınlanan yazılı haber, fotoğraf ve videonun tüm hakları İlke Haber Ajansı Basın Yayın San. Tic. A.Ş.'ye aittir. Hiçbir surette haber, fotoğraf ve videonun tamamı veya bir kısmı yazılı sözleşme yapılmadan veya abone olmadan kullanılamaz.
Madagaskar'da hükümet karşıtı protestoların ardından yönetime el koyan Albay Michael Randrianirina, geçiş dönemi cumhurbaşkanı olarak yemin etti.
Hawaii'deki Kilauea Yanardağı, aralık ayından bu yana 35'inci kez patlayarak, lav püskürttü.
Romanya'nın başkenti Bükreş bir apartmanda meydana gelen patlamada 3 kişi hayatını kaybetti, 13 kişi yaralandı.
Gazze’deki Sivil Savunma İdaresi, uluslararası toplumun çifte standart uyguladığını belirterek, yaklaşık 10 bin Filistinlinin hâlâ enkaz altında bulunduğunu ve kurtarma çalışmalarına yeterli desteğin verilmediğini açıkladı.