Hizbullah: Siyonist saldırı sonucu 3 üyemiz şehit oldu

Hizbullah, bugün güney Lübnan'a yönelik siyonist saldırı sonucu şehit olan üyelerinin sayısının 3'e yükseldiğini açıkladı.
Lübnan'daki İslami direniş hareketi Hizbullah, işgalci rejimin güney Lübnan'a yönelik saldırısı sonucu Hüsam Muhammed İbrahim, Ali Raif Fatuni ve Ali Hasan Hodrac isimli üyelerinin şehit olduğunu bildirdi.
Hizbullah, üyelerinin ölümüne ilişkin detaylı bilgi henüz vermedi.
İşgalci rejim, Lübnan sınırında bugün sızma girişimi olduğunu belirtmiş ancak Hizbullah, sızma girişiminin kendileri ile ilgili olmadığını açıklamıştı. Daha sonra, sızma girişimini Kudüs Tugayları üstlenmişti. Bölgede çıkan çatışmalarda 7 işgalci askerin yaralandığı bildirilmişti. (İLKHA)
YASAL UYARI: Yayınlanan yazılı haber, fotoğraf ve videonun tüm hakları İlke Haber Ajansı Basın Yayın San. Tic. A.Ş.'ye aittir. Hiçbir surette haber, fotoğraf ve videonun tamamı veya bir kısmı yazılı sözleşme yapılmadan veya abone olmadan kullanılamaz.
ABD Hava Kuvvetlerine bağlı savaş uçakları, Karayip açıklarında Venezuela'ya ait balıkçı tipi bir tekneye hava saldırısı düzenledi. Saldırıda, 3 Venezuelalı hayatını kaybetti.
Almanya'nın Rheinland-Pfalz eyaletinde yer alan Eifel bölgesinde, küçük uçak düştü, 2 kişi hayatını kaybetti.
Siyonist rejimin Gazze Şeridi’ne yönelik aç bırakma politikası sonucu çocuk ölümleri yaşanırken, Nasır Hastanesi'nde yetersiz beslenme nedeniyle tedavi altına alınan bebek ve çocuk sayısında artış yaşanıyor.
Meksika'nın güneybatısındaki Yucatan eyaletinde minibüs ile tır'ın çarpışması sonucu meydana gelen kazada, 15 kişi hayatını kaybetti, 3 kişi yaralandı.