Hizbullah: Siyonist saldırı sonucu 3 üyemiz şehit oldu

Hizbullah, bugün güney Lübnan'a yönelik siyonist saldırı sonucu şehit olan üyelerinin sayısının 3'e yükseldiğini açıkladı.
Lübnan'daki İslami direniş hareketi Hizbullah, işgalci rejimin güney Lübnan'a yönelik saldırısı sonucu Hüsam Muhammed İbrahim, Ali Raif Fatuni ve Ali Hasan Hodrac isimli üyelerinin şehit olduğunu bildirdi.
Hizbullah, üyelerinin ölümüne ilişkin detaylı bilgi henüz vermedi.
İşgalci rejim, Lübnan sınırında bugün sızma girişimi olduğunu belirtmiş ancak Hizbullah, sızma girişiminin kendileri ile ilgili olmadığını açıklamıştı. Daha sonra, sızma girişimini Kudüs Tugayları üstlenmişti. Bölgede çıkan çatışmalarda 7 işgalci askerin yaralandığı bildirilmişti. (İLKHA)
YASAL UYARI: Yayınlanan yazılı haber, fotoğraf ve videonun tüm hakları İlke Haber Ajansı Basın Yayın San. Tic. A.Ş.'ye aittir. Hiçbir surette haber, fotoğraf ve videonun tamamı veya bir kısmı yazılı sözleşme yapılmadan veya abone olmadan kullanılamaz.
Rusya Savunma Bakanlığı, son bir haftada Ukrayna'nın Sumi, Harkiv ve Donetsk bölgelerinde 6 yerleşim biriminin kontrolünü ele geçirdiklerini açıkladı.
Ukrayna ile Rusya arasında esir takası gerçekleştiği bildirildi.
Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, Filipinler'deki Moro İslami Kurtuluş Cephesi Lideri Hacı Murad İbrahim ile görüştü.
Birleşmiş Milletler Uluslararası Çocuklara Yardım Fonu (UNICEF) Sözcüsü James Elder, "Gazze'ye gelen yakıta 100 günden uzun süredir uygulanan mevcut abluka sona ermezse, çocuklar susuzluktan ölmeye başlayacak." açıklamasını yaptı.