Irak Direnişi işgal altındaki toprakları vurdu

Irak Direnişi, insansız hava araçları ile Filistin'in işgal altındaki topraklarına operasyon düzenledi.
Irak Direniş Cephesi, işgal altındaki topraklarda operasyonlarına devam ediyor.
Direniş Cephesinden yapılan açıklamada, gece saatlerinde işgal altındaki topraklarda bulunan askeri bir hedefe operasyon düzenlendiği duyuruldu.
Açıklamada "İşgalcilere karşı direnişimizin, Filistin ve Lübnan halkına yardım doğrultusunda ve siyonist rejimin başta çocuklar, kadınlar ve yaşlılar olmak üzere sivillere yönelik katliamlarına tepki olarak, İslami direniş savaşçıları bugün işgal altındaki toprakların kuzeyindeki askeri bir hedefi insansız hava aracıyla vurdu" ifadesine yer verildi.
Irak Direniş Cephesi, işgal rejiminin Gazze Şeridi'ndeki savaşına tepki olarak aylardır siyonistlere ait kritik olan noktaları hedef alıyor. (İLKHA)
YASAL UYARI: Yayınlanan yazılı haber, fotoğraf ve videonun tüm hakları İlke Haber Ajansı Basın Yayın San. Tic. A.Ş.'ye aittir. Hiçbir surette haber, fotoğraf ve videonun tamamı veya bir kısmı yazılı sözleşme yapılmadan veya abone olmadan kullanılamaz.
Angola’da bir petrol platformunda çıkan yangında, 3 kişi hayatını kaybetti, 17 kişi de yaralandı.
Tayland ve Kamboçya arasında, sınır anlaşmasının ihlal edilmesi üzerine sıcak çatışma çıktı.
Çin’in, Güney Çin Denizi’ndeki ihtilaflı Paracel Adaları’na iki gelişmiş H-6 bombardıman uçağı konuşlandırdığı belirtildi.
ABD'li Elon Musk'ın sahibi olduğu SpaceX, geliştirdiği en güçlü uzay roketi olan Starship’in 9’uncu uçuş testini gerçekleştirdi. Yakıt sızıntısı nedeniyle irtifa sorunu yaşayan roket, fırlatmadan 30 dakika sonra havada infilak etti.