Irak Dışişleri Bakanı Hüseyin Türkiye’yi ziyaret edecek

Irak Başbakan Yardımcısı ve Dışişleri Bakanı Fuad Hüseyin, Türkiye’ye resmi ziyaret gerçekleştirecek.
Dışişleri Bakanlığı, Irak Başbakan Yardımcısı ve Dışişleri Bakanı Fuad Hüseyin’in 10 Ekim tarihinde Türkiye’yi ziyaret edeceğini duyurdu. (İLKHA)
YASAL UYARI: Yayınlanan yazılı haber, fotoğraf ve videonun tüm hakları İlke Haber Ajansı Basın Yayın San. Tic. A.Ş.'ye aittir. Hiçbir surette haber, fotoğraf ve videonun tamamı veya bir kısmı yazılı sözleşme yapılmadan veya abone olmadan kullanılamaz.
Ukrayna basını, Rus güçlerinin Ukrayna'daki doğal gaz üretiminin yaklaşık yüzde 60'ını yok ettiğini bildirdi.
Birleşmiş Milletler (BM) İnsani İşlerden Sorumlu Genel Sekreter Yardımcısı ve Acil Yardım Koordinatörü Tom Fletcher, Gazze'ye götürülmek üzere 170 bin tonluk gıda, ilaç ve diğer acil malzemelerin uzman ekiplerle hazır beklediğini duyurdu.
HAMAS Siyasi Büro Üyesi ve Müzakere Heyeti Başkanı Halil el-Hayye, arabulucu ülkeler ve ABD yönetiminden Gazze’deki savaşın sona erdiğine dair garanti aldıklarını belirterek, "Kalan adımları tamamlamak için ulusal ve İslami güçlerle çalışmaya devam edeceğiz." dedi.