Irak'taki gruplar Hayfa'yı hedef aldı
Irak'taki gruplar, işgal altındaki Hayfa şehrine yönelik füze saldırısında bulunduklarını açıkladı.
Irak'taki gruplardan yapılan açıklamada, Hayfa limanındaki bazı “önemli hedeflerin” füzelerle hedef alındığını kaydedildi.
Açıklamada, söz konusu füze saldırısının, işgalci siyonistlerin Filistin halkına karşı işlediği soykırım ve katliamlara yanıt olarak gerçekleştirildiği bildirildi.
Füze saldırısının sonuçlarına ilişkin bir bilgi açıklamada yer almadı.
Öte yandan bir diğer operasyona ilişkin yapılan açıklamada, işgal altındaki Golan bölgesinin de insansız hava aracıyla hedef alındığı kaydedildi.
Irak'taki gruplar, gece saatlerinde de Umm el-Raşraş'ı (Eilat) yine insansız hava araçlarıyla hedef aldıklarını duyurmuştu. (İLKHA)
YASAL UYARI: Yayınlanan yazılı haber, fotoğraf ve videonun tüm hakları İlke Haber Ajansı Basın Yayın San. Tic. A.Ş.'ye aittir. Hiçbir surette haber, fotoğraf ve videonun tamamı veya bir kısmı yazılı sözleşme yapılmadan veya abone olmadan kullanılamaz.
Moldova Enerji Bakanı Dorin Junghietu, "Ucuz gaz dönemi bitti" derken, bakanlığın internet sitesinde vatandaşların "yoğun saatlerde elektrik kullanmamasını" öneren bir çağrı metni yayınlandı.
ABD Başkanı Donald Trump'ın arabuluculuğunda Ruanda ve Kongo Demokratik Cumhuriyeti arasında barış anlaşması imzalandı.
İran’ın Hürmüz Boğazı'nda Nazaat Adaları bölgesinde iki gün sürecek deniz tatbikatı başlattığı bildirildi.
Rusya Dışişleri Bakanlığı Sözcüsü Mariya Zaharova, Karadeniz’de uluslararası sularda iki gemiye düzenlenen saldırıyı “terör eylemi” olarak nitelendirerek, Ukrayna’nın bölgedeki güvenliği hedef alarak krizi derinleştirdiğini söyledi ve “Bunun bir bedeli olacak” ifadeleriyle Moskova’nın karşılık vermeye hazırlandığını bildirdi.