Irak'taki işgalci ABD üssüne saldırı düzenlendi

ABD Savunma Bakanlığı (Pentagon), sabah saatlerinde Irak'taki Ayn'ul Esad Askeri Üssü'ne, kısa menzilli balistik füzelerle saldırı düzenlediğini açıkladı
Pentagon Sözcü Yardımcısı Sabrina Singh, sabah saatlerinde gerçekleştirilen saldırıya ilişkin açıklama yaptı. Saldırıda hafif yaralananlar olduğu ve altyapıda hasar oluştuğu bildirildi.
İşgalci ABD'nin AC-130 silahlı hava aracıyla saldırıya karşılık verdiği kaydedildi. İşgalci ABD üslerine, 17 Ekim'den bu yana 32'si Irak'ta, 34'ü Suriye'de toplam 66 saldırı düzenlendiği aktarıldı. Söz konusu saldırılarda 62 kişinin yaralandığı bilgisi paylaşıldı. (İLKHA)
YASAL UYARI: Yayınlanan yazılı haber, fotoğraf ve videonun tüm hakları İlke Haber Ajansı Basın Yayın San. Tic. A.Ş.'ye aittir. Hiçbir surette haber, fotoğraf ve videonun tamamı veya bir kısmı yazılı sözleşme yapılmadan veya abone olmadan kullanılamaz.
Şili ve Arjantin'in güney kıyılarında 7,4 büyüklüğünde deprem meydana geldi
Güney Sudan'ın kuzeyindeki Warrap eyaletinde çıkan çatışmalarda en az 15 kişi öldü, 16 kişi yaralandı.
BM Gıda ve Tarım Örgütü'nden (FAO) yapılan açıklamaya göre küresel gıda fiyatları nisan ayında bir önceki aya göre yüzde 1 artarak Mart 2023'ten bu yana en üst dereceye geldi.
Rusya'da Kuzey Kafkasya'daki İnguşetya Cumhuriyetinde maddi sıkıntılar nedeniyle sattığı atın, bir yıl sonra kendisine geri döndüğünü gören Müslüman adam, bu vefaya karşılık atı geri satın aldı.