İran Dışişleri Bakanı Erakçi Lübnan'da

İşgalci katillerin Lübnan saldırısının yapıldığı süreçte, İran Dışişleri Bakanı Abbas Erakçi Lübnan'a ziyaret gerçekleştirdi.
Tahran'dan havalanan uçak, Beyrut Havaalanı'na iniş yaptı. Dışişleri Bakanı Erakçi, beraberindeki heyetle birlikte bir dizi temaslarda bulunacak.
Ziyaretin ana konusunu Gazze'de gerçekleştirilen soykırım ve işgalci katillerin Lübnan saldırısı oluşturuyor.
Hizbullah Genel Sekreteri Seyyid Hasan Nasrallah'a yönelik hain saldırı ve Ortadoğu'da gelişen olayların masaya yatırılması bekleniliyor. (İLKHA)
YASAL UYARI: Yayınlanan yazılı haber, fotoğraf ve videonun tüm hakları İlke Haber Ajansı Basın Yayın San. Tic. A.Ş.'ye aittir. Hiçbir surette haber, fotoğraf ve videonun tamamı veya bir kısmı yazılı sözleşme yapılmadan veya abone olmadan kullanılamaz.
UNICEF, Gazze Şeridi'nde yetersiz beslenme tedavisi gören çocukların, işgal rejiminin ablukası nedeniyle ciddi risk altında olduğunu bildirdi.
ABD Senatosu, Donald Trump'ın vergi indirimi ve federal harcama kesintilerini içeren yasa tasarısını 48'e karşı 51 oyla kabul etti.
Kuzey Kore lideri Kim Jong-un, özel kuvvetler eğitim tatbikatını denetleyerek ordunun operasyonel yeteneklerini güçlendirme talimatı verdi.
Birleşmiş Milletler Ticaret ve Kalkınma Konferansı (UNCTAD), küresel ticaret sisteminin ABD'nin yeni gümrük vergileri nedeniyle büyük bir tehditle karşı karşıya kaldığını duyurdu.