İran insansız hava araçlarını sergiledi
İran Ordusu'nun Kara, Deniz ve Hava Kuvvetleri'nin katılımıyla düzenlenen askeri geçit töreninde yerli yapım insansız hava araçları tanıtıldı.
İran'ın başkenti Tahran'da, askeri geçit töreni düzenlendi.
Başkent Tahran'daki İmam Humeyni Türbesi önünde düzenlenen törene İran Cumhurbaşkanı İbrahim Reisi ve üst düzey askeri yetkililer katıldı.
Törende, İran Ordusu'nun Kara, Deniz ve Hava Kuvvetleri'ne ait yerli yapım insansız hava araçları tanıtıldı. (İLKHA)
YASAL UYARI: Yayınlanan yazılı haber, fotoğraf ve videonun tüm hakları İlke Haber Ajansı Basın Yayın San. Tic. A.Ş.'ye aittir. Hiçbir surette haber, fotoğraf ve videonun tamamı veya bir kısmı yazılı sözleşme yapılmadan veya abone olmadan kullanılamaz.
Sidney'deki Bondi Plajı'nda meydana gelen silahlı saldırıda en az 10 kişi hayatını kaybetti.
Gazze'deki iç güvenlik güçlerinde görevli bir subay suikast sonucu şehit olurken İçişleri Bakanlığı olayla ilgili soruşturma başlattı.
Afganistan İslam Emirliği İçişleri Bakanı Siraceddin Hakkani, Batı'dan gelen "iç meşruiyet" eleştirilerine tarihi bir cevap vererek, korumasız ve günlük kıyafetlerle Kabil'den Host'a yolcu taksisiyle seyahat etti. Cuma namazını kıldığı camide halkın onu tanıyıp gösterdiği ilgi büyük yankı uyandırdı.
HAMAS hareketinin Gazze Şeridi’ndeki lideri Dr. Halil El Hayye, Kassam Tugayları Komutanı Raad Saad'ın Gazze'de düzenlenen siyonist suikast sonucu şehit olduğunu duyurdu.