İran Meclisi Güvenlik Komisyonu olağanüstü toplandı

İran Meclisi Ulusal Güvenlik ve Dış Politika Komisyonunun Lübnan başta olmak üzere işgalci katillerin bölgedeki saldırganlığını ele almak üzere toplandı.
Basına açıklama yapan Meclis Ulusal Güvenlik ve Dış Politika Komisyonu Sözcüsü İbrahim Rızai, "Bugün bir grup komisyon üyesinin katılımıyla gerçekleşen toplantıda, siyonist rejimin Beyrut banliyölerinde işlediği suçlar dahil olmak üzere bölgedeki son olayların araştırılmasına odaklanıldı." ifadelerini kullandı.
Rızai, "Bugün siyonistler işgal altındaki topraklarda son günlerini geçiriyorlar ve bölgedeki tüm bu olaylar, lanetli ve suçlu Siyonist rejimin sonunun başlangıcı olacaktır." dedi. (İLKHA)
YASAL UYARI: Yayınlanan yazılı haber, fotoğraf ve videonun tüm hakları İlke Haber Ajansı Basın Yayın San. Tic. A.Ş.'ye aittir. Hiçbir surette haber, fotoğraf ve videonun tamamı veya bir kısmı yazılı sözleşme yapılmadan veya abone olmadan kullanılamaz.
Suriye Devlet Başkanı Ahmed Şara, önümüzdeki hafta Birleşik Arap Emirlikleri (BAE) ve Türkiye'yi ziyaret edecek.
HAMAS, siyonist işgalcilerin Gazze Şeridi'nin kuzeyinde oyun oynayan bir grup çocuğu kasıtlı olarak hedef almasının, vahşi doğalarını ortaya koyduğunu belirtti.
Nijerya'nın Ogun eyaletinde yolcu otobüsü ile üç otomobilin çarpışması sonucu meydana gelen kazada, 25 kişi hayatını kaybetti, çok sayıda kişi yaralandı.
Kongo'da şiddetli yağışlar sonucu meydana gelen selde 30 kişi hayatını kaybetti.