İran'da 6 siyonist rejim casusu idam edildi

İran yargısı, siyonist rejim adına faaliyet yürüten casusluk şebekesine mensup 6 kişiyi idam etti. İran güvenlik güçleri, casus ve terör ağlarına yönelik operasyonlarını aralıksız sürdürüyor.
İran'ın resmi haber ajanslarından Fars'ın aktardığına göre, İran yargısı siyonist rejim adına casusluk yapan ayrılıkçı terör örgütüne mensup 6 kişiyi idam etti. Söz konusu kişilerin, kanlı saldırılar planladıkları ve bu saldırıları bizzat gerçekleştirdikleri tespit edildi.
Açıklamada, şebeke üyelerinin dört güvenlik görevlisinin şehit edilmesiyle sonuçlanan suikastların yanı sıra Huzistan eyaletine bağlı Hürremşehr kentinde bombalı saldırı düzenledikleri ifade edildi. Sanıkların, soruşturmalar sırasında siyonist rejimden talimat aldıklarını ve istihbarat desteği sağlandığını itiraf ettikleri bildirildi.
İran makamları daha önce de casusluk faaliyetlerinde bulunan çok sayıda kişiye idam cezası uygulamıştı. Özellikle siyonist rejim ve Batılı istihbarat servisleriyle bağlantılı şebekeler, ülke genelinde sık sık deşifre ediliyor.
Güvenlik kurumları, İran'ın istikrarını hedef alan bu tür terör ve casusluk girişimlerine karşı operasyonlarını aralıksız sürdürüyor. İran yönetimi, "ulusal güvenliği tehdit eden hiçbir oluşuma taviz verilmeyeceğini" vurguluyor. (İLKHA)
YASAL UYARI: Yayınlanan yazılı haber, fotoğraf ve videonun tüm hakları İlke Haber Ajansı Basın Yayın San. Tic. A.Ş.'ye aittir. Hiçbir surette haber, fotoğraf ve videonun tamamı veya bir kısmı yazılı sözleşme yapılmadan veya abone olmadan kullanılamaz.
Belçika’nın doğusundaki Elsenborn askeri üssü üzerinde, gece saatlerinde 15 tanımlanamayan insansız hava aracı (İHA) tespit edildi.
İslami Cihad Hareketi, HAMAS’ın Trump’ın Gazze’ye dair önerisine verdiği yanıtın, Filistinli direniş güçlerinin ortak tavrını yansıttığını açıkladı.
Hollanda hükümeti, siyonist rejime F-35 savaş uçağı parçalarının ihracatını yasaklamayı sürdüreceğini açıkladı. Karar, siyonist rejimin Gazze'ye yönelik saldırılarında kullandığı uçakları kapsıyor.
Filistin direniş grupları, ABD Başkanı Trump’un sözde barış planına, HAMAS’ın verdiği yanıtı olumlu bulduklarını açıkladılar.