İşgal altındaki topraklarda çıkan yangınlar büyüyor

siyonist işgal rejimi, Hizbullah'ın saldırısı sonucu çıkan yangınların kontrol altına alınması için takviye ekipler talep etti.
işgal altındaki yukarı Celile'nin Kiryat Shmona bölgesindeki yerleşimlerde süren yangınların kontrol alınması çalışmaları sırasında 6 itfaiyecin yaralandığını belirtti.
Kiryat Shmona ve Taberiyye bölgesinde hava sıcaklığının 43 dereceyi geçtiğini, yalnızca Celile ve Golan bölgelerinde 15 yangın noktasının varlığının gözlendiği kaydedildi.
İşgalci muhalefet lideri Yair Lapid ise, yangına ilişkin X platformundan yaptığı paylaşımda, "Kuzey tutuşmuş yanıyor, israil'in caydırıcılığı da onunla birlikte yanıyor ve Netanyahu hükümetinin hiçbir yönetimi ya da stratejisi yok" ifadelerini kullandı. (İLKHA)
YASAL UYARI: Yayınlanan yazılı haber, fotoğraf ve videonun tüm hakları İlke Haber Ajansı Basın Yayın San. Tic. A.Ş.'ye aittir. Hiçbir surette haber, fotoğraf ve videonun tamamı veya bir kısmı yazılı sözleşme yapılmadan veya abone olmadan kullanılamaz.
ABD Hava Kuvvetlerine bağlı savaş uçakları, Karayip açıklarında Venezuela'ya ait balıkçı tipi bir tekneye hava saldırısı düzenledi. Saldırıda, 3 Venezuelalı hayatını kaybetti.
Almanya'nın Rheinland-Pfalz eyaletinde yer alan Eifel bölgesinde, küçük uçak düştü, 2 kişi hayatını kaybetti.
Siyonist rejimin Gazze Şeridi’ne yönelik aç bırakma politikası sonucu çocuk ölümleri yaşanırken, Nasır Hastanesi'nde yetersiz beslenme nedeniyle tedavi altına alınan bebek ve çocuk sayısında artış yaşanıyor.
Meksika'nın güneybatısındaki Yucatan eyaletinde minibüs ile tır'ın çarpışması sonucu meydana gelen kazada, 15 kişi hayatını kaybetti, 3 kişi yaralandı.