İşgal altındaki topraklarda isyan!

7 Ekim 2023'ten bu yana Gazze'yi kan gölüne çevirip on binlerce Filistinliyi şehid eden işgal rejiminde iç isyan başladı.
İşgalci aşırı sağcı protestocular, işgalci askerlerle çatıştı. İşgalci Netanyahu'nun sert tepkisi ve sakinlik çağrısına rağmen başlatılan eylemler devam ediyor.
Beit Lid Üssü'nün önünde toplanan işgalciler, askerlerle çatışarak üsse girdi. İşgalci Netanyahu, Halevi, Gallant ve Isaac Herzog, çıkan isyanı sert bir şekilde eleştirdiler. (İLKHA)
YASAL UYARI: Yayınlanan yazılı haber, fotoğraf ve videonun tüm hakları İlke Haber Ajansı Basın Yayın San. Tic. A.Ş.'ye aittir. Hiçbir surette haber, fotoğraf ve videonun tamamı veya bir kısmı yazılı sözleşme yapılmadan veya abone olmadan kullanılamaz.
Türkiye, Ürdün, BAE, Bahreyn, Suudi Arabistan, Irak, Umman, Katar, Kuveyt, Lübnan ve Mısır, siyonist rejimin Suriye'ye yönelik saldırıları sonrası ortak açıklama yayınladı.
İngiltere ile Almanya arasında savunma, göç ve ticarette iş birliği için kapsamlı bir anlaşma imzalandı.
Süveyda'da Dürzi ve Bedevi gruplar arasında çatışmalar yeniden şiddetlendi.
Polonya’nın Budapeşte’deki büyükelçisini geri çağırarak, Macaristan ile diplomatik ilişkilerin seviyesini maslahatgüzar düzeyine indirdiği duyurdu.