İşgal basını gelinen süreçte Gazze soykırımını nasıl görüyor?

siyonist işgal rejiminin basınında yer alan haberlere göre, zor durumda olan işgal rejimi, esir takası için arayışlar içerisinde bulunuyor.
Kara işgalinde Gazze'de ağır darbeler alan işgal rejiminin geri dönen sözde seçkin tugayı olarak bilinen Golani Tugayı'ndaki bazı sözde askerler yaşadıkları hezimeti anlattılar.
İşgal gazetesi Yedioth Ahronoth'ta yer alan bir haberde, Golani Tugayı'ndaki bir sözde subayın, "Şucaiyye'de Kassam üyeleri bizim için çok sayıda öldürücü pusu kurdular ve oradaki ara sokakların yoğunluğundan dolayı tünelleri kullanmaya gerek duymadılar. Biz onları görmeden bize ateş ediyorlardı." konuşmasına yer verdi.
İşgal basınında esir takasıyla ilgili de sıklıkla haberler servis ediliyor. Yer alan haberlerde işgal rejiminin yeni bir esir takası için arayışta olduğu belirtiliyor.
Öte yandan HAMAS, Gazze'ye yönelik işgal saldırıları tamamen durmayana kadar esir takasının gündemde olamayacağı açıklamasında bulundu. (İLKHA)
YASAL UYARI: Yayınlanan yazılı haber, fotoğraf ve videonun tüm hakları İlke Haber Ajansı Basın Yayın San. Tic. A.Ş.'ye aittir. Hiçbir surette haber, fotoğraf ve videonun tamamı veya bir kısmı yazılı sözleşme yapılmadan veya abone olmadan kullanılamaz.
Birleşmiş Milletler (BM), mart ayında siyonist rejimin ateşkesi bozmasından bu yana Gazze'de 737 binden fazla kişinin yerinden edildiğini açıkladı.
Birleşmiş Milletler (BM), siyonist rejimin saldırılarının Suriye’nin egemenliğini ve toprak bütünlüğünü ihlal etmenin yanı sıra ülkeyi son derece hassas bir dönemde daha da istikrarsızlaştırdığını belirtti.
Türkiye, Ürdün, BAE, Bahreyn, Suudi Arabistan, Irak, Umman, Katar, Kuveyt, Lübnan ve Mısır, siyonist rejimin Suriye'ye yönelik saldırıları sonrası ortak açıklama yayınladı.
İngiltere ile Almanya arasında savunma, göç ve ticarette iş birliği için kapsamlı bir anlaşma imzalandı.