İşgal çetesi Refah'a saldırdı: 4'ü çocuk 7 şehid

siyonist işgal çetesi, Gazze'nin güneyindeki Refah kentinde bir eve düzenlediği hava saldırısında 4'ü çocuk 7 Filistinli şehid oldu.
İşgal çetesi, Refah'ın Ez-Zuhur Mahallesi'nde Filistinli Şahin ailesinin evine hava saldırısı düzenledi. Saldırıda 4'ü çocuk, biri kadın 7 Filistinlinin şehid olduğu, bazı Filistinlilerin yaralandığı bildirildi.
İşgal çetesinin sözde Başbakanı Binyamin Netanyahu'nun, Refah'a saldıracakları açıklamasının ardından yerinden edilen yüzbinlerce kişiyi barındıran Refah kentine hava saldırıları artmıştı.
7 Ekim'den bu yana işgal çetesinin Gazze'ye düzenlediği saldırılarda en az 14 bin 685’i çocuk, 9 bin 670'i kadın olmak üzere 34 bin 596 Filistinli şehid olurken, 77 bin 816 kişi yaralandı. (İLKHA)
YASAL UYARI: Yayınlanan yazılı haber, fotoğraf ve videonun tüm hakları İlke Haber Ajansı Basın Yayın San. Tic. A.Ş.'ye aittir. Hiçbir surette haber, fotoğraf ve videonun tamamı veya bir kısmı yazılı sözleşme yapılmadan veya abone olmadan kullanılamaz.
Rusya’da başkent Moskova'da kar fırtınası etkili oluyor, kar kalınlığı 10 santimetreye ulaştı.
7 Ekim'den bu yana işgalci siyonistlerin Filistinlilere yönelik başlattıkları soykırımın bilançosu gün geçtikçe ağırlaşıyor.
Afganistan'daki bir şehirde güvenlik kontrol noktasına saldırı girişiminde bulunan 3 şüpheli yakalandı.
Endonezya Ekonomi İşleri Koordinasyon Bakanı Airlangga Hartarto, ülkesinin diplomasi ve müzakere yolunu seçtiğini söyledi.