İşgal edilmiş Tel Aviv'de korku hakim: İşgalci siyonistler sığınaklara kaçıyor
Siyonist işgal rejiminin Mescid-i Aksa ve Kudüs'e yönelik saldırılarının ardından Kassam Tugaylarının misillemesiyle işgal edilmiş topraklarda korku hakim.
HAMAS'ın İzzettin El-Kassam Tugaylarının kadınlara ve çocuklara yapılan sahil kampı katliamına karşılık Tel Aviv'i füzeyle bombalayacakları açıklamalarının ardından işgal edilmiş topraklarda korku ve endişe hakim.
Mescid-i Aksa'nın vurulması ve bahçesindeki ağaçların yakılması esnasında müzikler eşliğinde hoplayıp zıplayan Siyonist işgalciler, El-Kassam Tugaylarının sert karşılığıyla korkudan panik halleri görüntülere yansıdı.
Mücahitlerin açıklamalarıyla işgal edilmiş Tel Aviv'de sirenler çalıyor, Siyonist işgalcilerin sığınaklara girmesi yönünde uyarılar yapılıyor.
El-Kassam Tugayları, Allah'ın izniyle Tel Aviv'i 6 ay boyunca aralıksız vurabilecek hazırlıklarının olduğunu belirtti. (İLKHA)
YASAL UYARI: Yayınlanan yazılı haber, fotoğraf ve videonun tüm hakları İlke Haber Ajansı Basın Yayın San. Tic. A.Ş.'ye aittir. Hiçbir surette haber, fotoğraf ve videonun tamamı veya bir kısmı yazılı sözleşme yapılmadan veya abone olmadan kullanılamaz.
Polonya Emniyet Genel Müdürü Marek Boron, Kaliningrad sınırında sabotaj ihtimaline karşı polisin özel operasyon başlattığını duyurdu.
İran Ordusu, Hürmüz Boğazı'nın doğusunda yasaklı bölgede bir petrol tankerinin deniz mayınına çarpması sonucu alev aldığını duyurdu.
Fransa’da iki haftalık tatilin ardından lise öğrencileri, eğitim koşullarının iyileştirilmesi ve okullara daha fazla kaynak ayrılması talebiyle yeniden protestolara başladı.
Belçika Başbakanı Bart De Wever, 2027 bütçesi üzerinde koalisyon ortaklarıyla uzlaşma sağlayamamasının ardından hükümetin istifasını Kral Philippe’e sundu. Kral, istifa talebi hakkında henüz karar vermeyerek koalisyon partilerinin liderleriyle görüşme başlatacağını duyurdu.