İşgal medyası: Savaş kabinesi birbirine düştü

siyonist işgal medyasında yer alan haberlere göre, savaş kabinesinde yer alan sözde başbakan ve bakanlar, birbirini tehdit ederek, suçlamalarda bulunduklarını yazdı.
Gazze'de gerçekleştirilen soykırıma dünyadan tepkiler yoğun şekilde gelmeye devam ediyor. Abluka altındaki Gazze'de katliam yapan işgal rejimi direnişten ağır darbeler alıyor.
Gazze'de yaşadıkları hezimetten dolayı işgal rejiminin sözde savaş kabinesi birbirini suçlamaya başladı. İşgal medyasında yer alan haberlere göre, muhalefetteki sözde Yeş Atid Partisi Milletvekili Meirav Cohen, sözde Başbakan Binyamin Netanyahu'nun görevden alınması çağrısında bulunarak, onu işgal rejiminin boynunda bir "değirmen taşı" olarak nitelendirdi.
Aşırı sağcı Ulusal Güvenlik sözde Bakanı Ben-Gvir, toplantı sırasında işgal rejiminin sözde askerlerinin yaptığını savunurken, sözde Genelkurmay Başkanı Herzi Halevi, "Beni tehdit etmeyin, israil ordusundaki değerlerimin ne olduğuna ben karar veririm." dedi.
Sözde Başbakan Netanyahu, Gazze Şeridi'ndeki kara işgalinde yaralanan sözde askerlerle görüşmek üzere Sheba Sağlık Merkezi'nin rehabilitasyon bölümünü ziyareti esnasında yaralılardan bazıları Netanyahu ile görüşmeyi reddetti. (İLKHA)
YASAL UYARI: Yayınlanan yazılı haber, fotoğraf ve videonun tüm hakları İlke Haber Ajansı Basın Yayın San. Tic. A.Ş.'ye aittir. Hiçbir surette haber, fotoğraf ve videonun tamamı veya bir kısmı yazılı sözleşme yapılmadan veya abone olmadan kullanılamaz.
Avrupa Birliği (AB) Komisyonu, enerji alanındaki anlaşmazlıkların çözümü konusunda Birliğin tutumuna aykırı davrandığı gerekçesiyle Macaristan'ı Avrupa Adalet Divanı'na sevk ettiğini açıkladı.
Siyonist işgalcilerin 7 Ekim 2023'ten bu yana Gazze Şeridi'ne düzenlediği saldırılarda şehit sayısı son 24 saatte 94 artarak, 58 bin 667'ye yükseldi.
Fransız ordusu, Batı Afrika'da kalıcı asker bulundurduğu son ülke olan Senegal'den çekilme sürecini perşembe günü tamamladı.
Dışişleri Bakanlığı, Pakistan'ın Pencap eyaletinde meydana gelen aşırı yağışlar ve sel felaketi nedeniyle hayatını kaybedenler için taziye mesajı yayımladı.