İşgal ordusu, Gazze'deki bankadan 54 milyon dolar çaldı
İşgalci siyonistlerin, Gazze şehrindeki Filistin Bankası'na baskın yaptıktan sonra 200 milyon şekel (54,29 milyon dolar) çaldığı bildirildi.
İbrani Maariv gazetesi, isimlerini vermediği işgal ordusu subaylarının, işgal askerlerinin Filistin Bankası'ndan Filistin Yönetimi'ne tahsis edilen yüz milyonlarca şekeli çaldığını bildirdi.
Çalınan paranın, 200 milyon şekel (54 milyon dolardan fazla) olduğu ifade edildi.
İşgal ordusunun, bankadaki paraları, banka yakınlarındaki direniş gruplarının operasyonlarını bahane ederek çaldığı belirtildi.
Daha önce, Gazze Şeridi'ndeki hükümetin medya ofisi, işgal ordusunun halkın nakit, altın ve mücevher gibi değerleri eşyalarını çaldığına dair kanıtlar sunmuştu. (İLKHA)
YASAL UYARI: Yayınlanan yazılı haber, fotoğraf ve videonun tüm hakları İlke Haber Ajansı Basın Yayın San. Tic. A.Ş.'ye aittir. Hiçbir surette haber, fotoğraf ve videonun tamamı veya bir kısmı yazılı sözleşme yapılmadan veya abone olmadan kullanılamaz.
Almanya Hava Kuvvetleri, NATO'nun doğu kanadının korumasını güçlendirmek ve Rus hava ihlallerine karşı önlem amacıyla Polonya'ya 150 asker ve Eurofighter savaş uçakları konuşlandırdı.
Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, Avrupa Güvenlik ve İşbirliği Teşkilatı 32’nci Bakanlar Konseyi Toplantısı kapsamında Macaristan Dışişleri Bakanı Peter Szijjarto ile bir araya geldi.
ABD’nin Nevada eyaletinde 5.9 büyüklüğünde deprem meydana geldi.
Dışişleri Bakanlığı, Rusya bağlantılı gemilere yönelik saldırılar sonrası Ukrayna’nın Ankara Büyükelçisi ve Rusya’nın maslahatgüzarının bakanlığa çağrıldığını açıkladı.