İşgal rejimi 7 Ekim'den bu yana Batı Şeria'da 3 bin Filistinliyi alıkoydu

Siyonist işgal rejimi, "Aksa Tufanı" operasyonun başladığı 7 Ekim'den bu yana Batı Şeria'da 3 bin Filistinliyi alıkoydu.
Alıkoymalar Cenin, El Halil, Beytüllahim, Nablus, Ramallah, Kudüs ve Eriha gibi kentlerde gerçekleştirildi.
Mahkûm İşleri Komisyonu ve Filistinli Esirler Cemiyeti tarafından yayımlanan ortak yazılı açıklamaya göre, işgal rejimi, Batı Şeria'nın Cenin, El Halil, Beytüllahim, Nablus, Ramallah, Kudüs ve Eriha gibi kentlerine baskın düzenliyor. (İLKHA)
YASAL UYARI: Yayınlanan yazılı haber, fotoğraf ve videonun tüm hakları İlke Haber Ajansı Basın Yayın San. Tic. A.Ş.'ye aittir. Hiçbir surette haber, fotoğraf ve videonun tamamı veya bir kısmı yazılı sözleşme yapılmadan veya abone olmadan kullanılamaz.
Bolivya'da içinde 5 yolcunun bulunduğu uçağın kaybolduğu bildirildi.
Birleşmiş Milletler İnsani İşler Koordinasyon Ofisi (UNOCHA), işgal rejiminin 2 aydır tüm insani yardım ve tıbbi malzemelerin girişlerini engellemesiyle Gazze'de gıda stoklarının çoğunlukla tükendiğini ve suya erişimin imkansız hale geldiğini belirtti.
Dışişleri Bakanlığı, Özgürlük Filosu’nun “Conscience” gemisine Malta açıklarında düzenlenen saldırıyı kınadı.
Yemen'deki direniş hareketi Ensarullah, işgal altındaki Hayfa'da siyonist düşmanın "hayati hedeflerinden" birini daha hipersonik balistik füzeyle hedef aldıklarını duyurdu.