İşgal rejimi baskın yaptığı evlerde hırsızlık yapıyor

Filistin Esirler Cemiyeti'nin yaptığı açıklamaya göre, işgal rejiminin sözde askerleri, alıkonulan Filistinlilerin ailelerine ait evlere baskın düzenleyerek paralarını, altınlarını çalıyor ve araçlarına el koyuyor.
Filistin Esirler Cemiyeti tarafından yapılan yazılı açıklamada, siyonist işgal rejimi, Filistinlilerin evlerine düzenlediği baskınlar sonucunda milyonlarca lira değerindeki değerli eşyaları çaldığını belirtti.
Açıklamada, siyonist işgal rejiminin sözde askerlerinin 7 Ekim'den bu yana evlerde neden oldukları tahrip ve yıkım baskınlarının yanı sıra, cezaevlerinde bulunan Filistinlilerin ailelerine ait evlerden hırsızlık ve mülklere el koyma eylemlerini artırdığı ifade edildi.
El-Halil kentinde alıkonulan Filistinlilere ait onlarca aracı gasp ettiği belirtilen açıklamada, evlere yapılan saldırıların ve baskınların çoğunun hırsızlık ve gasp etme olaylarına neden olduğuna vurgu yapıldı.
Son olarak, Ramallah kentine bağlı Kuber beldesi sakinlerinden Nail el-Bergusi, Rabi el-Bergusi ve Murad el-Bergusi’nin evlerine yapılan baskına dikkat çekilen açıklamada, siyonist işgal rejiminin evlerde büyük tahribata neden olduğu ve evlerde bulunan para ile iki aracın da gasp edildiği ifade edildi. (İLKHA)
YASAL UYARI: Yayınlanan yazılı haber, fotoğraf ve videonun tüm hakları İlke Haber Ajansı Basın Yayın San. Tic. A.Ş.'ye aittir. Hiçbir surette haber, fotoğraf ve videonun tamamı veya bir kısmı yazılı sözleşme yapılmadan veya abone olmadan kullanılamaz.
Almanya Başbakanı Friedrich Merz, ülkenin Gazze'de kullanılabilecek askeri teçhizatın ihracatına "başka bir duyuruya kadar" izin vermeyeceğini söyledi.
Çin’de son iki gündür devam eden yoğun yağışlar, ani sel ve heyelanlara neden oldu; yaşanan felaketlerde 10 kişi öldü, 33 kişiden ise haber alınamıyor
İngiltere Başbakanı Keir Starmer, işgalci rejimin Gazze'ye yönelik saldırıyı tırmandırma politikasını yeniden gözden geçirmeye çağırdı ve daha fazla kan dökülmesi ve barış umutlarının azalması konusunda uyardı.
ABD Hazine Bakanlığı, yaptırımları delmek ve gelir elde etmekle suçladığı 18 İranlı kişi ve kuruluşa yaptırım kararı aldığını duyurdu.