İşgal rejimi Gazze'de hastaneleri bombalıyor

siyonist işgal rejimi, Gazze Şeridi'nin güneyindeki Han Yunus kentinde Nasır Hastanesi çevresini yoğun şekilde bombalaması sonucu çok sayıda kişi şehid oldu.
İşgal rejimi, Han Yunus kentinde Nasır Hastanesi çevresini yoğun bombardıman altına aldı. Gece boyunca devam eden bombardımanda çok sayıda Filistinli şehid oldu.
Han Yunus'un orta kesiminde yer alan hastane çevresindeki Batın es-Semin, Kizan, Rişvan mahalleleri bombalanırken, çok sayıda Filistinli ailenin evi hedef alındı.
Öte yandan Nasır Hastanesi çevresindeki yollarda işgal rejimi ile Filistin direnişçileri arasında çatışmalar yaşandı.
Gazze kentine de yoğun hava saldırıları düzenlediği, Tel el-Heva, Şucaiyye, Et-Tuffah, El-Kerame ve Rimal mahallelerinde sivil yerleşim yerleri hedef alındı. (İLKHA)
YASAL UYARI: Yayınlanan yazılı haber, fotoğraf ve videonun tüm hakları İlke Haber Ajansı Basın Yayın San. Tic. A.Ş.'ye aittir. Hiçbir surette haber, fotoğraf ve videonun tamamı veya bir kısmı yazılı sözleşme yapılmadan veya abone olmadan kullanılamaz.
İşgal rejiminin teslim ettiği şehit cenazeleri, Gazze’de bir kez daha büyük acılara sahne oldu. Han Yunus’taki Nasır Tıp Merkezi’ne gelen aileler, parçalanmış ve işkence izleri taşıyan cesetler arasında evlatlarını teşhis etmeye çalıştı.
İslami Direniş Hareketi (HAMAS), işgal rejiminin güney Lübnan’daki sivillere yönelik saldırılarını kınayarak, Lübnan halkıyla dayanışma mesajı verildi.
Filipinler'in kuzeyindeki Luzon Adası’nda sabah saatlerinde meydana gelen 6,1 büyüklüğündeki deprem kısa süreli paniğe neden oldu.
HAMAS, bombardımanda yıkılan tünel ve binaların altında kalan işgal esirlerin cesetlerine ulaşamadıklarını, işgalcilerin kurtarma ekipmanlarının Gazze’ye girişine izin vermemesi nedeniyle teslim sürecinin aksadığını açıkladı.