İşgal rejimi: Gerekli görürsek Ortadoğu'daki herhangi bir yere saldırabiliriz

İzzeddin el-Kassam Tugayları'nın 7 Ekim'de başlattığı "Aksa Tufanı" operasyonun ardından Gazze'ye havadan ve denizden saldıran işgal rejiminden peş peşe skandal açıklamalar yapılıyor.
Uluslararası hukuku hiçe sayarak, yasaklı olan fosfor bombalarıyla sivilleri katleden işgal rejimi, Ortadoğu'yu tehdit ediyor.
İşgal rejiminin sözde ordu sözcüsü Daniel Hagari, "Gerekli görürsek Ortadoğu'daki herhangi bir yere saldırabiliriz." açıklamasında bulundu. (İLKHA)
YASAL UYARI: Yayınlanan yazılı haber, fotoğraf ve videonun tüm hakları İlke Haber Ajansı Basın Yayın San. Tic. A.Ş.'ye aittir. Hiçbir surette haber, fotoğraf ve videonun tamamı veya bir kısmı yazılı sözleşme yapılmadan veya abone olmadan kullanılamaz.
Şili ve Arjantin açıklarında meydana gelen şiddetli depremin ardından oluşan tsunaminin, ülkenin Antarktika üslerinin bulunduğu Antarktika kıyılarına önümüzdeki iki saat içinde ulaşması bekleniyor.
Şili ve Arjantin'in güney kıyılarında 7,4 büyüklüğünde deprem meydana geldi
Güney Sudan'ın kuzeyindeki Warrap eyaletinde çıkan çatışmalarda en az 15 kişi öldü, 16 kişi yaralandı.
BM Gıda ve Tarım Örgütü'nden (FAO) yapılan açıklamaya göre küresel gıda fiyatları nisan ayında bir önceki aya göre yüzde 1 artarak Mart 2023'ten bu yana en üst dereceye geldi.