İşgal rejimi: HAMAS'la varılan esir takası mutabakatına bağlıyız
siyonist işgal rejimi sözde ordu Sözcüsü Daniel Hagari, Katar ve Mısır'la birlikte bu mutabakatın uygulanması konusunda kararlı olduklarını söyledi.
Hagari, El-Kassam'ın ellerindeki esirleri geri getirilmesi çabalarının sonuçlanması için önlerinde uzun bir yol olduğunu, türlü yolu kullanarak geri getireceklerini söyledi.
Teslim aldıkları esirler hakkında soruşturma başlattıklarını belirten Hagari, soruşturma sonucuyla ilgili açıklama yapmayacaklarını belirtti.
Hagari, varılan mutabakat uyarınca Gazze'nin güneyi ile kuzeyine yardım tırlarının girişine izin verdiklerini sözlerine ekledi.
İşgal rejimi, Gazze'den bugün serbest bırakılacak esirlerin listesini aldıklarını açıkladı. (İLKHA)
YASAL UYARI: Yayınlanan yazılı haber, fotoğraf ve videonun tüm hakları İlke Haber Ajansı Basın Yayın San. Tic. A.Ş.'ye aittir. Hiçbir surette haber, fotoğraf ve videonun tamamı veya bir kısmı yazılı sözleşme yapılmadan veya abone olmadan kullanılamaz.
Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin, iki günlük resmi ziyaret için Hindistan’ın başkenti Yeni Delhi’ye geldi.
Birleşmiş Milletler Güvenlik Konseyi heyeti, Suriye’nin başkenti Şam'a resmi ziyaret gerçekleştirdi.
Yunanistan’da çiftçiler tarafından binlerce traktörle yapılan yol kapatma eylemleri yoğunlaşırken, Atina–Selanik otoyolu dâhil kritik bazı yolların önemli bölümlerinin kapalı olduğu belirtiliyor.
İşgal rejiminin sözde ordu sözcüsü Avichay Adraee, Lübnan’ın güneyindeki iki köyü hedef gösteren bir harita paylaşarak hava saldırısı başlattı.