İşgal rejimi Lübnan'ın güneyine hava saldırıları düzenledi

İşgal rejimi, Lübnan'ın güneyindeki bölgelere, Hizbullah'a ait bazı hedeflere en az 15 hava saldırısı düzenledi.
siyonist rejim, Lübnan'ın güneyindeki Sluki Vadisi, Huceyra Vadisi ve Hula beldesi çevresine 15 hava saldırısı gerçekleştirdi. Ayrıca, siyonist işgalciler, Lübnan'ın sınıra yakın bir mesafede bulunan Kefrkilla beldesini "Merkava" tipi tank ile hedef aldığı belirtildi.
İşgal rejiminden yapılan açıklamada, Sluki Vadisi'nde Hizbullah'a ait bazı hedeflerin havadan ve topçu atışlarıyla vurulduğu ifade edildi. (İLKHA)
YASAL UYARI: Yayınlanan yazılı haber, fotoğraf ve videonun tüm hakları İlke Haber Ajansı Basın Yayın San. Tic. A.Ş.'ye aittir. Hiçbir surette haber, fotoğraf ve videonun tamamı veya bir kısmı yazılı sözleşme yapılmadan veya abone olmadan kullanılamaz.
Rusya Savunma Bakanlığı, son bir haftada Ukrayna'nın Sumi, Harkiv ve Donetsk bölgelerinde 6 yerleşim biriminin kontrolünü ele geçirdiklerini açıkladı.
Ukrayna ile Rusya arasında esir takası gerçekleştiği bildirildi.
Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, Filipinler'deki Moro İslami Kurtuluş Cephesi Lideri Hacı Murad İbrahim ile görüştü.
Birleşmiş Milletler Uluslararası Çocuklara Yardım Fonu (UNICEF) Sözcüsü James Elder, "Gazze'ye gelen yakıta 100 günden uzun süredir uygulanan mevcut abluka sona ermezse, çocuklar susuzluktan ölmeye başlayacak." açıklamasını yaptı.