İşgal rejiminin "Araplaşmışlar" timleri üniversite önünde 2 öğrenciyi kaçırdı

İşgalci siyonist rejimin Mustaribin (Araplaşmışlar) timleri, Birzeit Üniversitesi'nin girişi önünde iki öğrenciyi kaçırdı.
Mustaribin timlerine bağlı bir işgal kuvveti, Ramallah'ın kuzeyindeki Birzeit Üniversitesi girişinin önünden iki öğrenciyi kaçırdı.
Filistin kaynakları, kaçırılan kişilerin Öğrenci Konseyi Başkanı Salih Macid Hasan ve öğrenci Amr Zalum olduğunu bildirdi.
İşgal kuvvetleri arasında genellikle Filistinlilerin geleneksel kıyafetleriyle kendilerini kamufle eden Mustaribin (Araplaşmışlar) timleri, Filistinlilere yönelik sık sık suikastlar ve kaçırılma eylemlerini düzenliyor. (İLKHA)
YASAL UYARI: Yayınlanan yazılı haber, fotoğraf ve videonun tüm hakları İlke Haber Ajansı Basın Yayın San. Tic. A.Ş.'ye aittir. Hiçbir surette haber, fotoğraf ve videonun tamamı veya bir kısmı yazılı sözleşme yapılmadan veya abone olmadan kullanılamaz.
Almanya Başbakanı Friedrich Merz, ülkenin Gazze'de kullanılabilecek askeri teçhizatın ihracatına "başka bir duyuruya kadar" izin vermeyeceğini söyledi.
Çin’de son iki gündür devam eden yoğun yağışlar, ani sel ve heyelanlara neden oldu; yaşanan felaketlerde 10 kişi öldü, 33 kişiden ise haber alınamıyor
İngiltere Başbakanı Keir Starmer, işgalci rejimin Gazze'ye yönelik saldırıyı tırmandırma politikasını yeniden gözden geçirmeye çağırdı ve daha fazla kan dökülmesi ve barış umutlarının azalması konusunda uyardı.
ABD Hazine Bakanlığı, yaptırımları delmek ve gelir elde etmekle suçladığı 18 İranlı kişi ve kuruluşa yaptırım kararı aldığını duyurdu.