İşgal rejiminin Gazze soykırımında şehid sayısı 25 bin 490'a yükseldi

Gazze Şeridi'nde devam eden işgal rejimi saldırılarında son 24 saatte 195 Filistinlinin şehid olmasıyla birlikte şehid sayısı 25 bin 490'a yükseldi. Yaralı sayısı ise 63 bin 354'e çıktı.
Gazze Şeridi'nde aylardır süren işgal saldırısında bilanço ağırlaşıyor. Filistin Sağlık Bakanlığı tarafından yapılan açıklamada, son 24 saat içinde işgal rejimi saldırılarında 195 Filistinlinin daha şehid oldu.
Filistin Sağlık Bakanlığı'nın verilerine göre, işgal rejiminin Gazze Şeridi'ne 7 Ekim 2023 tarihinde başlattığı saldırılarda şehid sayısı 25 bin 490'a yükseldi. Yaralı sayısı ise 63 bin 354'e çıktı. (İLKHA)
YASAL UYARI: Yayınlanan yazılı haber, fotoğraf ve videonun tüm hakları İlke Haber Ajansı Basın Yayın San. Tic. A.Ş.'ye aittir. Hiçbir surette haber, fotoğraf ve videonun tamamı veya bir kısmı yazılı sözleşme yapılmadan veya abone olmadan kullanılamaz.
Almanya'nın Frankfurt kentinde düzenlenen gösteride, önce Gazze’de yaşanan yıkım ve ardından İran’a yönelik saldırılar protesto edildi.
İran Devrim Muhafızları Ordusu'na ait füzeler, saat 16.00 sıralarında işgal altındaki topraklara doğru ateşlendi.
Siyonist rejimin saldırganlığına karşı kenetlenen İran halkı, Tahran ve ülke genelinde öfke ve zafer yürüyüşü düzenledi.
Siyonist kaynaklar, üst düzey askeri yetkililere dayandırdıkları bilgilerde, İran füzelerinin işgal altındaki hedeflere ulaşma oranının önceki operasyonlara kıyasla üç kat arttığını bildirdi.