İşgal rejiminin saldırı yaptığı okul tahliye ediliyor
siyonist işgal rejiminin topçu ateşine maruz kalan El-Meghazi Okulu'na sığınan siviller tahliye edildi.
siyonist işgalcilerin saldırısına maruz kalan ve birçok şehid ve yaralının olduğu okulda kalan siviller tahliye ediliyor.
Saldırılar, okulun bulunduğu bölgede yaşayan insanların güvenliğini tehdit ettiği için, yerel sakinlerin okul çevresindeki bu riskli alandan uzaklaştırılması için acil tahliye işlemine başladı.
Siyonist işgalcilerin bilinçli olarak sivil yaşam alanlarını bombalaması nedeniyle Gazze'de güvenli bir alan kalmadı. Okullar, camiler, Pazar yerleri, evler, cadde ve sokaklar, işgal rejiminin en öncelikli hedefleri arasında bulunuyor. (İLKHA)
YASAL UYARI: Yayınlanan yazılı haber, fotoğraf ve videonun tüm hakları İlke Haber Ajansı Basın Yayın San. Tic. A.Ş.'ye aittir. Hiçbir surette haber, fotoğraf ve videonun tamamı veya bir kısmı yazılı sözleşme yapılmadan veya abone olmadan kullanılamaz.
ABD Dışişleri Bakanlığı, Venezuela için en yüksek seviyedeki seyahat uyarısını yinelerken, bu ülkede ikamet eden vatandaşlarına "derhal" ülkeyi terk etmeleri çağrısı yaptı.
İngiltere ve Norveç, Rusya tehdidine karşı Atlantik'in kuzeyinde birlikte devriye yapacak "ortak deniz gücü" kurma kararı aldı.
Almanya Hava Kuvvetleri, NATO'nun doğu kanadının korumasını güçlendirmek ve Rus hava ihlallerine karşı önlem amacıyla Polonya'ya 150 asker ve Eurofighter savaş uçakları konuşlandırdı.
Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, Avrupa Güvenlik ve İşbirliği Teşkilatı 32’nci Bakanlar Konseyi Toplantısı kapsamında Macaristan Dışişleri Bakanı Peter Szijjarto ile bir araya geldi.