İşgal rejiminin saldırılarında 8 Filistinli şehid oldu

Gazze'nin güneyindeki Refah kentinde işgal rejiminin düzenlediği saldırılarda en az 8 Filistinlinin şehid olduğu bildirildi. Uluslararası toplumun uyarılarına rağmen gerçekleşen saldırılarda çok sayıda yaralı olduğu belirtiliyor.
Sağlık kaynaklarına göre, uluslararası toplumun uyarılarına rağmen işgal rejimi Refah'ın doğusu ile batısında evlere saldırılar düzenledi.
Refah'ın doğusundaki Es-Selam Mahallesi'nde gerçekleşen saldırıda bir Filistinli kadın şehid olurken, birçok kişi yaralandı. Kentin batısındaki Tel es-Sultan Mahallesi'nde ise Rıdvan ailesine ait bir evin bombalanması sonucunda 7 Filistinli şehid oldu, aralarında çocukların da olduğu çok sayıda kişi yaralandı.
Yaralılar, Refah'taki Kuveyt Hastanesine nakledilirken, sivil savunma ekiplerinin enkaz altından şehid ve yaralıları çıkarmaya devam ettiği kaydedildi. (İLKHA)
YASAL UYARI: Yayınlanan yazılı haber, fotoğraf ve videonun tüm hakları İlke Haber Ajansı Basın Yayın San. Tic. A.Ş.'ye aittir. Hiçbir surette haber, fotoğraf ve videonun tamamı veya bir kısmı yazılı sözleşme yapılmadan veya abone olmadan kullanılamaz.
Şili ve Arjantin'in güney kıyılarında 7,4 büyüklüğünde deprem meydana geldi
Güney Sudan'ın kuzeyindeki Warrap eyaletinde çıkan çatışmalarda en az 15 kişi öldü, 16 kişi yaralandı.
BM Gıda ve Tarım Örgütü'nden (FAO) yapılan açıklamaya göre küresel gıda fiyatları nisan ayında bir önceki aya göre yüzde 1 artarak Mart 2023'ten bu yana en üst dereceye geldi.
Rusya'da Kuzey Kafkasya'daki İnguşetya Cumhuriyetinde maddi sıkıntılar nedeniyle sattığı atın, bir yıl sonra kendisine geri döndüğünü gören Müslüman adam, bu vefaya karşılık atı geri satın aldı.