İşgal rejiminin saldırısında 47 Filistinli şehid oldu

siyonist işgal rejiminin bombardıman altında tuttuğu Gazze Şeridi'nin güneyindeki yeni saldırıda 47 Filistinliyi şehid etti.
işgal rejimi, çok sayıda kadın, çocuk ve yerinden edilmiş Filistinliyi hedef alan Gazze Şeridi'nin çeşitli bölgelerine yönelik saldırılarını sürdürdü.
Gazze'nin orta kesimlerinde dün akşamdan bu yana devam eden bombardımanda, 40 Filistinliyi şehid eden ve onlarcasını yaralayan işgal rejiminin Refah kentinin batısındaki Kanada Mahallesi'nde de Ebu el-Avf ailesine ait bir evi bombalaması sonucu onlarca kişi yaralandı.
Han Yunus'ta ise En-Nebris ailesinin evini hedef alan işgalciler, bir Filistinliyi şehid etti, 4'ünü de yaraladı.
Filistin Kızılayı'ndan yapılan açıklamada ise, işgal rejimi insansız hava aracıyla El-Emel Hastanesini hedef alarak, hastane içinde bulunan 13 yaşındaki Emir Rami Avde'yi katletti.
İşgal rejimi, Cibaliya ve El-Curn bölgelerini de fosfor ve sis bombasıyla hedef aldı. (İLKHA)
YASAL UYARI: Yayınlanan yazılı haber, fotoğraf ve videonun tüm hakları İlke Haber Ajansı Basın Yayın San. Tic. A.Ş.'ye aittir. Hiçbir surette haber, fotoğraf ve videonun tamamı veya bir kısmı yazılı sözleşme yapılmadan veya abone olmadan kullanılamaz.
Madagaskar'da hükümet karşıtı protestoların ardından yönetime el koyan Albay Michael Randrianirina, geçiş dönemi cumhurbaşkanı olarak yemin etti.
Hawaii'deki Kilauea Yanardağı, aralık ayından bu yana 35'inci kez patlayarak, lav püskürttü.
Romanya'nın başkenti Bükreş bir apartmanda meydana gelen patlamada 3 kişi hayatını kaybetti, 13 kişi yaralandı.
Gazze’deki Sivil Savunma İdaresi, uluslararası toplumun çifte standart uyguladığını belirterek, yaklaşık 10 bin Filistinlinin hâlâ enkaz altında bulunduğunu ve kurtarma çalışmalarına yeterli desteğin verilmediğini açıkladı.