İşgalci ABD ve İngiltere'den Yemen'e saldırı

Yemen Ensarullah Hareketi, işgalci ABD ve İngiltere'nin Yemen'in çeşitli kentlerine 22 hava saldırısı yapıldığını duyurdu.
Ensarullah Hareketi'nden yapılan açıklamaya göre, ABD ve İngiltere'nin ülkenin çeşitli kentlerine düzenlediği 22 hava saldırısı gerçekleşti.
Sana kenti dahil olmak üzere, üç kente yapılan saldırılarda, ülkenin güneybatısındaki Taiz kentinde iletişim hatları üç kez hedef alındı.
Ensarullah Hareketi'nin denetimindeki Sana kenti ve kırsalı 17 kez ABD ve İngiliz hava saldırılarına maruz kaldı. Ayrıca, kuzeybatıdaki Hacce kentinde bulunan çiftliklere de iki hava saldırısı düzenlendi.
İşgalci ABD ve İngiltere'den söz konusu saldırılara ilişkin henüz bir açıklama yapılmadı. (İLKHA)
YASAL UYARI: Yayınlanan yazılı haber, fotoğraf ve videonun tüm hakları İlke Haber Ajansı Basın Yayın San. Tic. A.Ş.'ye aittir. Hiçbir surette haber, fotoğraf ve videonun tamamı veya bir kısmı yazılı sözleşme yapılmadan veya abone olmadan kullanılamaz.
Angola’da bir petrol platformunda çıkan yangında, 3 kişi hayatını kaybetti, 17 kişi de yaralandı.
Tayland ve Kamboçya arasında, sınır anlaşmasının ihlal edilmesi üzerine sıcak çatışma çıktı.
Çin’in, Güney Çin Denizi’ndeki ihtilaflı Paracel Adaları’na iki gelişmiş H-6 bombardıman uçağı konuşlandırdığı belirtildi.
ABD'li Elon Musk'ın sahibi olduğu SpaceX, geliştirdiği en güçlü uzay roketi olan Starship’in 9’uncu uçuş testini gerçekleştirdi. Yakıt sızıntısı nedeniyle irtifa sorunu yaşayan roket, fırlatmadan 30 dakika sonra havada infilak etti.