İşgalci ABD'nin Yemen saldırısında 9 kişi şehid oldu

ABD savaş uçakları Yemen'in başkenti Sana'nın kuzeydoğusu ve batısını hedef alan çok sayıda saldırısında ilk belirlemelere göre 9 sivil şehid olurken, 9 kişi de yaralandı.
Sana'daki Sağlık Bakanlığı, "ABD'nin Sana'ya düzenlediği hava saldırılarında ilk belirlemelere göre 9 sivil hayatını kaybetti, 9 sivil de yaralandı."
Yemen Ensarullah Hareketi, "Sana'a Gazze'nin kalkanı ve desteği olmaya devam edecek ve zorluklar ne olursa olsun onu terk etmeyecek. Koşullar saldırganın aleyhine dönecek ve sonuç doğruların lehine olacak." açıklamasında bulundu. (İLKHA)
YASAL UYARI: Yayınlanan yazılı haber, fotoğraf ve videonun tüm hakları İlke Haber Ajansı Basın Yayın San. Tic. A.Ş.'ye aittir. Hiçbir surette haber, fotoğraf ve videonun tamamı veya bir kısmı yazılı sözleşme yapılmadan veya abone olmadan kullanılamaz.
Almanya'nın Frankfurt kentinde düzenlenen gösteride, önce Gazze’de yaşanan yıkım ve ardından İran’a yönelik saldırılar protesto edildi.
İran Devrim Muhafızları Ordusu'na ait füzeler, saat 16.00 sıralarında işgal altındaki topraklara doğru ateşlendi.
Siyonist rejimin saldırganlığına karşı kenetlenen İran halkı, Tahran ve ülke genelinde öfke ve zafer yürüyüşü düzenledi.
Siyonist kaynaklar, üst düzey askeri yetkililere dayandırdıkları bilgilerde, İran füzelerinin işgal altındaki hedeflere ulaşma oranının önceki operasyonlara kıyasla üç kat arttığını bildirdi.