İşgalci analist: israilliler, İran saldırısından korktukları için evde uyumuyor

İşgal medyasından analist Sima Kadmon, işgalcilerin İran'ın misillemesinden korkmaları nedeniyle günlük yaşamlarının bozulduğunu ve evlerinde bile uyuyamadıklarını bildirdi.
İşgal rejimi gazetesi Yedioth Ahronoth yazarı Sima Kadmon, bir yazısında, Fars Körfez Savaşı sırasında yapılan bir araştırma, işgal altındaki Tel Aviv sakinlerinin yüzde 44'ünün gece evlerinde uyumadığını yazdı.
Kadmon, işgalcilerin, HAMAS Siyasi Büro Başkanı İsmail Heniyye'nin şehadetine karşı İran'ın vereceği yanıtı beklediğini belirterek, şu anda işgalcilerin evlerinde uyumayanların sayısı üzerine bir araştırma yapılsa, bu oranın yüzde 44'ten çok daha fazla olacağını söyledi.
İşgalci gazeteci, Hizbullah'ın tehditleri nedeniyle işgal altındaki toprakların kuzeyindeki yerleşim yerlerinin tamamen boşaltıldığını hatırlatarak, kuzeyin tamamen boşaltıldığını; otellerin güneyden (Gazze sınırından) gelenlerle dolu olduğunu ve havaalanlarının işgal altındaki toprakları terk etmek isteyen yolcularla dolup taştığını ekledi. (İLKHA)
YASAL UYARI: Yayınlanan yazılı haber, fotoğraf ve videonun tüm hakları İlke Haber Ajansı Basın Yayın San. Tic. A.Ş.'ye aittir. Hiçbir surette haber, fotoğraf ve videonun tamamı veya bir kısmı yazılı sözleşme yapılmadan veya abone olmadan kullanılamaz.
ABD'nin California eyaletinde çıkan yangınlar nedeniyle 2 bin 700'den fazla kişinin tahliye edildiği bildirildi.
Washington ve Moskova, devlet başkanlarının gelecek hafta olası bir görüşmesi için yoğun bir şekilde çalışıyor, ancak Washington'ın çok istediği Rusya-Ukrayna ateşkesi belirsizliğini koruyor.
Gürcistan Başbakanı Kobakhidze, 2008'deki savaştan bu yana Gürcistan topraklarının yüzde 20'sinin Rus işgali altında olduğunu belirtti.
ABD'nin güney eyaletlerinde et yiyen bakteri paniği yaşanırken, onlarca vaka rapor edildi, Louisiana ve Florida’da 9 kişi öldü.