İşgalci katiller Lübnan sınırına askeri yığınak yapıyor

siyonistr işgalci katiller, Lübnan'ın kuzeyine askeri yığınak yapıyor. Çok sayıda tank bölgeye konuşlandırıldı.
İşgal medyasında yer alan haberlere göre, işgalci katiller, Lübnan'a kara işgalini başlatmak amacıyla sınır bölgesine askeri yığınak yapıyor.
İşgal medyası "Yedioth Ahronoth" ve Amerikan gazetesi "Washington Post" tarafından yayınlanan resimler, Lübnan'da bir kara işgali başlatma olasılığına hazırlık amacıyla çok sayıda tank ve askeri aracın Lübnan sınırı yakınlarına konuşlandırıldığını gösteriyor. (İLKHA)
YASAL UYARI: Yayınlanan yazılı haber, fotoğraf ve videonun tüm hakları İlke Haber Ajansı Basın Yayın San. Tic. A.Ş.'ye aittir. Hiçbir surette haber, fotoğraf ve videonun tamamı veya bir kısmı yazılı sözleşme yapılmadan veya abone olmadan kullanılamaz.
Birleşmiş Milletler (BM), siyonist rejimin saldırılarının Suriye’nin egemenliğini ve toprak bütünlüğünü ihlal etmenin yanı sıra ülkeyi son derece hassas bir dönemde daha da istikrarsızlaştırdığını belirtti.
Türkiye, Ürdün, BAE, Bahreyn, Suudi Arabistan, Irak, Umman, Katar, Kuveyt, Lübnan ve Mısır, siyonist rejimin Suriye'ye yönelik saldırıları sonrası ortak açıklama yayınladı.
İngiltere ile Almanya arasında savunma, göç ve ticarette iş birliği için kapsamlı bir anlaşma imzalandı.
Süveyda'da Dürzi ve Bedevi gruplar arasında çatışmalar yeniden şiddetlendi.