İşgalci Netanyahu: En zor günlerden birini yaşadık
Gazze Şeridi'nde 21 işgal rejiminin sözde askerlerinin öldürülmesi üzerine işgal rejimi sözde Başbakanı Binyamin Netanyahu, yaşadıkları zor günleri sosyal medya üzerinden paylaştı.
İşgalci Netanyahu, yaşadıkları zor günleri X sosyal medya platformu üzerinden paylaşarak, ölen askerlerin ailelerini teselli etti.
"Dün savaşın başlamasından bu yana en zor günlerden birini yaşadık." ifadesini kullanan Netanyahu, durumu "felaket" olarak niteledi.
Öte yandan, işgal rejiminin sözde Cumhurbaşkanı Isaac Herzog da olayın ardından yayımladığı mesajda, 21 işgal askerinin öldürülmesi nedeniyle bu sabahın "dayanılmaz derecede zor" geçtiğini belirtti. (İLKHA)
YASAL UYARI: Yayınlanan yazılı haber, fotoğraf ve videonun tüm hakları İlke Haber Ajansı Basın Yayın San. Tic. A.Ş.'ye aittir. Hiçbir surette haber, fotoğraf ve videonun tamamı veya bir kısmı yazılı sözleşme yapılmadan veya abone olmadan kullanılamaz.
ABD’nin Nevada eyaletinde 5.9 büyüklüğünde deprem meydana geldi.
Dışişleri Bakanlığı, Rusya bağlantılı gemilere yönelik saldırılar sonrası Ukrayna’nın Ankara Büyükelçisi ve Rusya’nın maslahatgüzarının bakanlığa çağrıldığını açıkladı.
Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin, iki günlük resmi ziyaret için Hindistan’ın başkenti Yeni Delhi’ye geldi.
Birleşmiş Milletler Güvenlik Konseyi heyeti, Suriye’nin başkenti Şam'a resmi ziyaret gerçekleştirdi.