İşgalci Netanyahu ile esir aileleri arasında gerginlik

ABD’yi ziyaret eden siyonist rejim sözde Başbakanı Binyamin Netanyahu, bazı siyonist esirlerin ve ABD vatandaşlarının aileleriyle bir araya geldi.
İşgalci Netanyahu ile esir aileleri arasındaki görüşmenin yaklaşık bir buçuk saat sürdüğünü ve oldukça gergin geçtiği bildirildi.
İşgalci Netanyahu’nun ABD ziyaretinde esirlerin aileleriyle yaptığı görüşmede, HAMAS'a askeri baskı yapılması ve HAMAS'ın öne sürdüğü şartların kabul edilmemesi gerektiğini söylediği aktarıldı.
Netanyahu bu sözleri söylerken, esirlerin aileleri onun sözünü kesip, sözlerine şiddetle karşı çıktığı bildirildi. (İLKHA)
YASAL UYARI: Yayınlanan yazılı haber, fotoğraf ve videonun tüm hakları İlke Haber Ajansı Basın Yayın San. Tic. A.Ş.'ye aittir. Hiçbir surette haber, fotoğraf ve videonun tamamı veya bir kısmı yazılı sözleşme yapılmadan veya abone olmadan kullanılamaz.
Güney Sudan'ın kuzeyindeki Warrap eyaletinde çıkan çatışmalarda en az 15 kişi öldü, 16 kişi yaralandı.
BM Gıda ve Tarım Örgütü'nden (FAO) yapılan açıklamaya göre küresel gıda fiyatları nisan ayında bir önceki aya göre yüzde 1 artarak Mart 2023'ten bu yana en üst dereceye geldi.
Rusya'da Kuzey Kafkasya'daki İnguşetya Cumhuriyetinde maddi sıkıntılar nedeniyle sattığı atın, bir yıl sonra kendisine geri döndüğünü gören Müslüman adam, bu vefaya karşılık atı geri satın aldı.
BM Gazze İnsani İşler Koordinasyon Ofisi (OCHA) temsilcisine göre, bölgede ablukanın başlamasından bu yana "en kötü senaryoya doğru geri sayım" başladı.