İşgalci rejim Batı Şeria'dan onlarca Filistinliyi alıkoydu

İşgalci siyonist rejim askerleri, gece ve şafak vakti Batı Şeria'da yaptıkları kapsamlı baskında en az 68 Filistinliyi alıkoydu.
Kapsamlı ve sistematik saldırılarını sürdüren işgal rejimi, Gazze'den başlatılan Aksa Tufanı operasyonuna desteklerini bildiren Batı Şeria halkını sindirmek için devamlı olarak baskınlar düzenliyor.
İşgalciler, gece ve şafak vaktinde düzenledikleri baskınlarda aralarında eski mahkumların da bulunduğu en az 68 Batı Şeria vatandaşını tutukladı.
Ramallah, El Halil ve Kudüs bölgelerinde yoğun baskınlar gerçekleştirilerken Cenin, Tulkarm, Nablus, Tubas ve Salfit bölgelerinde de Filistinliler alıkonuldu
Filistin medyasına göre işgal rejimi 7 Ekim'den bu yana 1100'ün üzerinde Filistinliyi alıkoydu. (İLKHA)
YASAL UYARI: Yayınlanan yazılı haber, fotoğraf ve videonun tüm hakları İlke Haber Ajansı Basın Yayın San. Tic. A.Ş.'ye aittir. Hiçbir surette haber, fotoğraf ve videonun tamamı veya bir kısmı yazılı sözleşme yapılmadan veya abone olmadan kullanılamaz.
İslami Direniş Hareketi (HAMAS), işgal rejiminin güney Lübnan’daki sivillere yönelik saldırılarını kınayarak, Lübnan halkıyla dayanışma mesajı verildi.
Filipinler'in kuzeyindeki Luzon Adası’nda sabah saatlerinde meydana gelen 6,1 büyüklüğündeki deprem kısa süreli paniğe neden oldu.
HAMAS, bombardımanda yıkılan tünel ve binaların altında kalan işgal esirlerin cesetlerine ulaşamadıklarını, işgalcilerin kurtarma ekipmanlarının Gazze’ye girişine izin vermemesi nedeniyle teslim sürecinin aksadığını açıkladı.
Lübnan Cumhurbaşkanı Joseph Aoun, siyonist rejimin ülkenin güneyine düzenlediği hava saldırılarıyla ilgili olarak, "israilin tekrarlanan saldırıları, sahte güvenlik bahaneleriyle ulusal istikrarı zayıflatma girişimidir." dedi.