İşgalci rejim Batı Şeria'dan onlarca Filistinliyi alıkoydu

İşgalci siyonist rejim askerleri, gece ve şafak vakti Batı Şeria'da yaptıkları kapsamlı baskında en az 68 Filistinliyi alıkoydu.
Kapsamlı ve sistematik saldırılarını sürdüren işgal rejimi, Gazze'den başlatılan Aksa Tufanı operasyonuna desteklerini bildiren Batı Şeria halkını sindirmek için devamlı olarak baskınlar düzenliyor.
İşgalciler, gece ve şafak vaktinde düzenledikleri baskınlarda aralarında eski mahkumların da bulunduğu en az 68 Batı Şeria vatandaşını tutukladı.
Ramallah, El Halil ve Kudüs bölgelerinde yoğun baskınlar gerçekleştirilerken Cenin, Tulkarm, Nablus, Tubas ve Salfit bölgelerinde de Filistinliler alıkonuldu
Filistin medyasına göre işgal rejimi 7 Ekim'den bu yana 1100'ün üzerinde Filistinliyi alıkoydu. (İLKHA)
YASAL UYARI: Yayınlanan yazılı haber, fotoğraf ve videonun tüm hakları İlke Haber Ajansı Basın Yayın San. Tic. A.Ş.'ye aittir. Hiçbir surette haber, fotoğraf ve videonun tamamı veya bir kısmı yazılı sözleşme yapılmadan veya abone olmadan kullanılamaz.
Birleşmiş Milletler (BM), siyonist rejimin saldırılarının Suriye’nin egemenliğini ve toprak bütünlüğünü ihlal etmenin yanı sıra ülkeyi son derece hassas bir dönemde daha da istikrarsızlaştırdığını belirtti.
Türkiye, Ürdün, BAE, Bahreyn, Suudi Arabistan, Irak, Umman, Katar, Kuveyt, Lübnan ve Mısır, siyonist rejimin Suriye'ye yönelik saldırıları sonrası ortak açıklama yayınladı.
İngiltere ile Almanya arasında savunma, göç ve ticarette iş birliği için kapsamlı bir anlaşma imzalandı.
Süveyda'da Dürzi ve Bedevi gruplar arasında çatışmalar yeniden şiddetlendi.