İşgalci siyonist katiller Gazze'de düzenlediği saldırıda 30 kişi şehid oldu

Gazze'nin kuzeyinde bulunan Beyt Lahiya'daki beş katlı bir binaya siyonist katiller tarafından gerçekleştirilen hava saldırısında 30 Filistinli şehid oldu.
İşgalci siyonist katiller Gazze Şeridi'nin kuzeyindeki Beyt Lahiya bölgesinde beş katlı bir binaya hava saldırısı düzenledi
Sivillere yönelik işgalcilerin saldırısı sürüyor. Son bir aydır Gazze'nin kuzeyini ablukaya alan işgalciler, dünyanın gözleri önünde büyük soykırım ve katliamlar yapıyor.
Bölgeye gıda ve ilaç girişlerini engelleyen siyonist katiller, Filistinlileri toplu ölüme mahkum ediyor. (İLKHA)
YASAL UYARI: Yayınlanan yazılı haber, fotoğraf ve videonun tüm hakları İlke Haber Ajansı Basın Yayın San. Tic. A.Ş.'ye aittir. Hiçbir surette haber, fotoğraf ve videonun tamamı veya bir kısmı yazılı sözleşme yapılmadan veya abone olmadan kullanılamaz.
İşgal rejiminin teslim ettiği şehit cenazeleri, Gazze’de bir kez daha büyük acılara sahne oldu. Han Yunus’taki Nasır Tıp Merkezi’ne gelen aileler, parçalanmış ve işkence izleri taşıyan cesetler arasında evlatlarını teşhis etmeye çalıştı.
İslami Direniş Hareketi (HAMAS), işgal rejiminin güney Lübnan’daki sivillere yönelik saldırılarını kınayarak, Lübnan halkıyla dayanışma mesajı verildi.
Filipinler'in kuzeyindeki Luzon Adası’nda sabah saatlerinde meydana gelen 6,1 büyüklüğündeki deprem kısa süreli paniğe neden oldu.
HAMAS, bombardımanda yıkılan tünel ve binaların altında kalan işgal esirlerin cesetlerine ulaşamadıklarını, işgalcilerin kurtarma ekipmanlarının Gazze’ye girişine izin vermemesi nedeniyle teslim sürecinin aksadığını açıkladı.