İşgalci siyonistler Batı Şeria'da 22 kişiyi daha esir aldı

İşgal siyonistler, 7 Ekim'den bu yana Batı Şeria'da 7 bin 422 Filistinliyi esir aldı.
Filistin Esirler Cemiyeti ile Esirler ve Serbest Bırakılanlar Heyeti yaptıkları ortak açıklamada, işgal kuvvetlerinin dünden bu yana Batı Şeria'da aralarında 22 kişiyi esir aldığını bildirdi.
Açıklamada, esirler arasında eski esirler ile çocukların olduğu belirtilerek böylece 7 Ekim'den bu yana Batı Şeria'da esir alınanların sayısının 7 bin 422'ye yükseldiği kaydedildi.
İşgalci siyonistlerin, 7 Ekim'den bu yana Batı Şeria'da esir altına alma, cinayet ve saldırılarındaki artış dikkat çekiyor. (İLKHA)
YASAL UYARI: Yayınlanan yazılı haber, fotoğraf ve videonun tüm hakları İlke Haber Ajansı Basın Yayın San. Tic. A.Ş.'ye aittir. Hiçbir surette haber, fotoğraf ve videonun tamamı veya bir kısmı yazılı sözleşme yapılmadan veya abone olmadan kullanılamaz.
Angola’da bir petrol platformunda çıkan yangında, 3 kişi hayatını kaybetti, 17 kişi de yaralandı.
Tayland ve Kamboçya arasında, sınır anlaşmasının ihlal edilmesi üzerine sıcak çatışma çıktı.
Çin’in, Güney Çin Denizi’ndeki ihtilaflı Paracel Adaları’na iki gelişmiş H-6 bombardıman uçağı konuşlandırdığı belirtildi.
ABD'li Elon Musk'ın sahibi olduğu SpaceX, geliştirdiği en güçlü uzay roketi olan Starship’in 9’uncu uçuş testini gerçekleştirdi. Yakıt sızıntısı nedeniyle irtifa sorunu yaşayan roket, fırlatmadan 30 dakika sonra havada infilak etti.