İşgalci siyonistler Batı Şeria'da 22 kişiyi daha esir aldı

İşgal siyonistler, 7 Ekim'den bu yana Batı Şeria'da 7 bin 422 Filistinliyi esir aldı.
Filistin Esirler Cemiyeti ile Esirler ve Serbest Bırakılanlar Heyeti yaptıkları ortak açıklamada, işgal kuvvetlerinin dünden bu yana Batı Şeria'da aralarında 22 kişiyi esir aldığını bildirdi.
Açıklamada, esirler arasında eski esirler ile çocukların olduğu belirtilerek böylece 7 Ekim'den bu yana Batı Şeria'da esir alınanların sayısının 7 bin 422'ye yükseldiği kaydedildi.
İşgalci siyonistlerin, 7 Ekim'den bu yana Batı Şeria'da esir altına alma, cinayet ve saldırılarındaki artış dikkat çekiyor. (İLKHA)
YASAL UYARI: Yayınlanan yazılı haber, fotoğraf ve videonun tüm hakları İlke Haber Ajansı Basın Yayın San. Tic. A.Ş.'ye aittir. Hiçbir surette haber, fotoğraf ve videonun tamamı veya bir kısmı yazılı sözleşme yapılmadan veya abone olmadan kullanılamaz.
ABD Hazine Bakanlığı, yaptırımları delmek ve gelir elde etmekle suçladığı 18 İranlı kişi ve kuruluşa yaptırım kararı aldığını duyurdu.
Gazze'deki direniş gruplarından Kassam Tugayları ve Kudüs Seriyyeleri, gerçekleştirdikleri ayrı operasylonlarda işgal ordusunun mevzilendiği hedefleri roket ve havan toplarıyla bombaladı.
İşgal rejimi, Gazze’de sivillere yönelik saldırılarını sürdürüyor. Yardım bekleyenlerin de hedef alındığı saldırılarda 6 kişi şehid oldu, çok sayıda kişi yaralandı.
İşgal rejimin Gazze kentini işgal planına onay vermesiyle, Gazze Şeridi’nin kuzeyinde yaşayan yaklaşık bir milyon Filistinli bir kez daha zorla göç ettirilecek.