İşgalci siyonistler Batı Şeria'da 25 kişiyi daha esir aldı

İşgal siyonistler, 7 Ekim'den bu yana Batı Şeria'da 7 bin 450 Filistinliyi esir aldı.
Filistinli Esirler ve Eski Esirler Kurumu ile Filistinli Esirler Kulübü yaptıkları ortak açıklamada, işgal kuvvetlerinin dünden bu yana Batı Şeria'da 25 kişiyi esir aldığını bildirdi.
Açıklamada, böylece 7 Ekim'den bu yana Batı Şeria'da esir alınanların sayısının 7 bin 450'ye yükseldiği kaydedildi.
İşgalci siyonistlerin, 7 Ekim'den bu yana Batı Şeria'da esir altına alma, cinayet ve saldırılarındaki artış dikkat çekiyor. (İLKHA)
YASAL UYARI: Yayınlanan yazılı haber, fotoğraf ve videonun tüm hakları İlke Haber Ajansı Basın Yayın San. Tic. A.Ş.'ye aittir. Hiçbir surette haber, fotoğraf ve videonun tamamı veya bir kısmı yazılı sözleşme yapılmadan veya abone olmadan kullanılamaz.
Birleşmiş Milletler (BM), siyonist rejimin saldırılarının Suriye’nin egemenliğini ve toprak bütünlüğünü ihlal etmenin yanı sıra ülkeyi son derece hassas bir dönemde daha da istikrarsızlaştırdığını belirtti.
Türkiye, Ürdün, BAE, Bahreyn, Suudi Arabistan, Irak, Umman, Katar, Kuveyt, Lübnan ve Mısır, siyonist rejimin Suriye'ye yönelik saldırıları sonrası ortak açıklama yayınladı.
İngiltere ile Almanya arasında savunma, göç ve ticarette iş birliği için kapsamlı bir anlaşma imzalandı.
Süveyda'da Dürzi ve Bedevi gruplar arasında çatışmalar yeniden şiddetlendi.