İşgalci siyonistlerin Gazze'deki okul saldırısında 5 kişi şehid düştü

Gazze’nin doğusunda yer alan ve yerinden edilmiş Filistinlilerin barındığı Fehd el-Sabah okulu'nu hedef alan saldırıda, 5 kişi şehid düştü.
İşgalci siyonist katiller, Gazze Şeridi'nin merkezindeki el-Bureyc kampının kuzeyindeki Ebu Huceyr bölgesine de hava saldırısı düzenledi.
Bu saldırılar, işgalci siyonist katillerin kısa süre önce Gazze'nin güneyindeki Filistinlilere ait bir çadıra gerçekleştirdiği hava saldırısının ardından gerçekleşti.
Bu saldırıda ise 3 kişi şehid düşmüş, 5 kişi de yaralanmıştı. Öte yandan, Gazze'deki Filistin Sağlık Bakanlığı bugün yaptığı açıklamada, son 24 saat içinde işgalcilerin Gazze Şeridi'nde üç ayrı saldırı ve katliam gerçekleştirdiğini duyurdu.
Son saldırılarda 39 kişi şehit düşerken, 123 kişi de yaralandı. (İLKHA)
YASAL UYARI: Yayınlanan yazılı haber, fotoğraf ve videonun tüm hakları İlke Haber Ajansı Basın Yayın San. Tic. A.Ş.'ye aittir. Hiçbir surette haber, fotoğraf ve videonun tamamı veya bir kısmı yazılı sözleşme yapılmadan veya abone olmadan kullanılamaz.
Almanya Başbakanı Friedrich Merz, ülkenin Gazze'de kullanılabilecek askeri teçhizatın ihracatına "başka bir duyuruya kadar" izin vermeyeceğini söyledi.
Çin’de son iki gündür devam eden yoğun yağışlar, ani sel ve heyelanlara neden oldu; yaşanan felaketlerde 10 kişi öldü, 33 kişiden ise haber alınamıyor
İngiltere Başbakanı Keir Starmer, işgalci rejimin Gazze'ye yönelik saldırıyı tırmandırma politikasını yeniden gözden geçirmeye çağırdı ve daha fazla kan dökülmesi ve barış umutlarının azalması konusunda uyardı.
ABD Hazine Bakanlığı, yaptırımları delmek ve gelir elde etmekle suçladığı 18 İranlı kişi ve kuruluşa yaptırım kararı aldığını duyurdu.