İşgalci siyonistlerin yaraladığı Filistinli genç 74 gün sonra vefat etti
İşgalci siyonist rejim askerleri tarafından boynundan vurulan 17 yaşındaki Filistinli Yusuf Nevvaf Muharib, vefat etti.
74 gün önce işgal rejimi askerlerinin saldırısında yaralanan 17 yaşındaki Filistinli Yusuf Nevvaf Muharib, bu sabah vefat etti.
Muharib, geçtiğimiz mayıs ayında işgal rejiminin Gazze’ye saldırmasına tepki amacıyla Batı Şeria bölgesinde düzenlenen gösterilere katılmış ve burada işgal askerleri tarafından boynundan vurulmuştu.
Ramallah kentinin kuzeydoğusundaki Abveyn beldesi sakinlerinden olan Muharib'in omuriliği saldırıda ciddi zarar görmüştü. (İLKHA)
YASAL UYARI: Yayınlanan yazılı haber, fotoğraf ve videonun tüm hakları İlke Haber Ajansı Basın Yayın San. Tic. A.Ş.'ye aittir. Hiçbir surette haber, fotoğraf ve videonun tamamı veya bir kısmı yazılı sözleşme yapılmadan veya abone olmadan kullanılamaz.
Britanya Müslümanları Vakfı, son üç ayda 25 camiye yönelik 27 saldırı kaydedildiğini açıklayarak ülkede İslam karşıtı nefretin "tehlikeli bir seviyeye ulaştığı" uyarısında bulundu.
Birleşmiş Milletler, Sudan'ın Kuzey Darfur eyaletinin başkenti Faşir'de Hızlı Destek Kuvvetleri'nin kadınlara yönelik cinsel şiddet, infaz ve zorla yerinden etme gibi "toplu vahşetler" gerçekleştirdiğini bildirdi.
ABD Başkanı Donald Trump, cuma günü Macaristan Başbakanı Viktor Orbán ile Beyaz Saray’da yaptığı görüşmede, Macaristan’a Rus enerji yaptırımlarından muafiyet tanımayı değerlendirdiklerini açıkladı. Trump’ın bu açıklaması, Washington’un Rusya’ya yönelik yaptırımlarına yönelik en ciddi geri adım sinyallerinden biri olarak değerlendirildi.
ABD Başkanı Trump'ın nükleer silah testlerini yeniden başlatma planı, Moskova'da alarma yol açtı. Rusya, yeni bir silahlanma yarışına karşı hazırlıklı olunması gerektiğini vurguladı.