İşgalci sözde Bakan Eliyahu: Gazze'ye atom bombası atılması seçenekler arasında

3 gündür Gazze'de soykırım yapan siynist işgal rejiminin sözde Bakanı Amihai Eliyahu'nun atom bombası açıklaması tepkilere neden oldu.
İşgalci sözde bakan Eliyahu, Gazze'ye atom bombası atılmasının seçenekler arasında olduğunu söyledi.
Gelen yoğun tepkiler üzerine işgalci Eliyahu, bu sözlerini geri çekmeye çalışarak, "Atom hakkındaki yorumumun mecazi olduğunu aklı başında olan herkes anlar." dedi. (İLKHA)
YASAL UYARI: Yayınlanan yazılı haber, fotoğraf ve videonun tüm hakları İlke Haber Ajansı Basın Yayın San. Tic. A.Ş.'ye aittir. Hiçbir surette haber, fotoğraf ve videonun tamamı veya bir kısmı yazılı sözleşme yapılmadan veya abone olmadan kullanılamaz.
Almanya'nın Frankfurt kentinde düzenlenen gösteride, önce Gazze’de yaşanan yıkım ve ardından İran’a yönelik saldırılar protesto edildi.
İran Devrim Muhafızları Ordusu'na ait füzeler, saat 16.00 sıralarında işgal altındaki topraklara doğru ateşlendi.
Siyonist rejimin saldırganlığına karşı kenetlenen İran halkı, Tahran ve ülke genelinde öfke ve zafer yürüyüşü düzenledi.
Siyonist kaynaklar, üst düzey askeri yetkililere dayandırdıkları bilgilerde, İran füzelerinin işgal altındaki hedeflere ulaşma oranının önceki operasyonlara kıyasla üç kat arttığını bildirdi.