İşgalciler 55 dönüm araziyi gasp etti

İşgalci siyonistler, Kudüs’ün kuzeybatısında bulunan Kıtne ve Biddu kasabalarındaki vatandaşlara ait 55 dönüm araziyi gasp etti.
Gasp edilen araziler, uzun yıllardır işgalcilerin Filistinlilerin bu bölgelere erişimini engelleyerek yerleşim faaliyetlerine zemin hazırladığı ayrım duvarının arkasında bulunuyor. Duvar, 20 yılı aşkın bir süredir bu arazilere erişimi engelliyor.
2024 yılının, Filistin coğrafyası üzerinde uygulanan sistematik ve yoğun bir şekilde gerçekleştirilen Filistinlilerin gayrimenkullerini gasp etme nedeniyle en sert ve tehlikeli yıl olduğu kaydediliyor. (İLKHA)
YASAL UYARI: Yayınlanan yazılı haber, fotoğraf ve videonun tüm hakları İlke Haber Ajansı Basın Yayın San. Tic. A.Ş.'ye aittir. Hiçbir surette haber, fotoğraf ve videonun tamamı veya bir kısmı yazılı sözleşme yapılmadan veya abone olmadan kullanılamaz.
ABD Hava Kuvvetlerine bağlı savaş uçakları, Karayip açıklarında Venezuela'ya ait balıkçı tipi bir tekneye hava saldırısı düzenledi. Saldırıda, 3 Venezuelalı hayatını kaybetti.
Almanya'nın Rheinland-Pfalz eyaletinde yer alan Eifel bölgesinde, küçük uçak düştü, 2 kişi hayatını kaybetti.
Siyonist rejimin Gazze Şeridi’ne yönelik aç bırakma politikası sonucu çocuk ölümleri yaşanırken, Nasır Hastanesi'nde yetersiz beslenme nedeniyle tedavi altına alınan bebek ve çocuk sayısında artış yaşanıyor.
Meksika'nın güneybatısındaki Yucatan eyaletinde minibüs ile tır'ın çarpışması sonucu meydana gelen kazada, 15 kişi hayatını kaybetti, 3 kişi yaralandı.