İşgalciler esir takasıyla bırakılan Ahmed El-Seifi’yeyi yeniden alıkoydu
İşgal rejimi, esir takası kapsamında serbest bırakılan Ahmed El-Seifi’yi Ramallah’ın kuzeyindeki Birzeit kasabasındaki evine düzenlediği baskında şafak vakti yeniden alıkoydu.
İşgal rejimi, yakın zamanda gerçekleştirilen esir takası anlaşması kapsamında serbest bırakılan Ahmed El-Seifi’yi, düğününden sadece bir gün önce Ramallah’ın kuzeyinde yer alan Birzeit kasabasındaki evine düzenlediği baskınla şafak vakti yeniden alıkoydu.
Yerel kaynaklar, işgal rejiminin El-Seifi’nin evine baskın sırasında sert müdahalede bulunduğunu ve aile fertlerini evin dışına çıkardığını aktardı. (İLKHA)
YASAL UYARI: Yayınlanan yazılı haber, fotoğraf ve videonun tüm hakları İlke Haber Ajansı Basın Yayın San. Tic. A.Ş.'ye aittir. Hiçbir surette haber, fotoğraf ve videonun tamamı veya bir kısmı yazılı sözleşme yapılmadan veya abone olmadan kullanılamaz.
ABD Dışişleri Bakanlığı, Venezuela için en yüksek seviyedeki seyahat uyarısını yinelerken, bu ülkede ikamet eden vatandaşlarına "derhal" ülkeyi terk etmeleri çağrısı yaptı.
İngiltere ve Norveç, Rusya tehdidine karşı Atlantik'in kuzeyinde birlikte devriye yapacak "ortak deniz gücü" kurma kararı aldı.
Almanya Hava Kuvvetleri, NATO'nun doğu kanadının korumasını güçlendirmek ve Rus hava ihlallerine karşı önlem amacıyla Polonya'ya 150 asker ve Eurofighter savaş uçakları konuşlandırdı.
Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, Avrupa Güvenlik ve İşbirliği Teşkilatı 32’nci Bakanlar Konseyi Toplantısı kapsamında Macaristan Dışişleri Bakanı Peter Szijjarto ile bir araya geldi.