İşgalciler okul bombaladı: 16 şehid 50 yaralı

Filistin Sağlık Bakanlığı, işgal rejiminin Nusayrat'ta bir okulu vurduğunu, saldırıda 16 kişinin şehid olduğu, 50 kişinin de yaralandığını duyurdu.
Filistin Sağlık Bakanlığı'ndan saldırıya ilişkin yapılan açıklamada, "İşgal güçleri, Nusayrat'ta okulu hedef alarak yerinden edilmiş vatandaşların haklarına karşı korkunç bir katliam gerçekleştirmiş, 16 kişi şehid olmuş, 50 kişi de yaralanmıştır." denildi.
siyonist işgal rejimi ise, sivillere yönelik gerçekleştirdiği soykırımı meşrulaştırmak için direnişçilerin olduğu yalanını öne sürdü. (İLKHA)
YASAL UYARI: Yayınlanan yazılı haber, fotoğraf ve videonun tüm hakları İlke Haber Ajansı Basın Yayın San. Tic. A.Ş.'ye aittir. Hiçbir surette haber, fotoğraf ve videonun tamamı veya bir kısmı yazılı sözleşme yapılmadan veya abone olmadan kullanılamaz.
Birleşmiş Milletler (BM), siyonist rejimin saldırılarının Suriye’nin egemenliğini ve toprak bütünlüğünü ihlal etmenin yanı sıra ülkeyi son derece hassas bir dönemde daha da istikrarsızlaştırdığını belirtti.
Türkiye, Ürdün, BAE, Bahreyn, Suudi Arabistan, Irak, Umman, Katar, Kuveyt, Lübnan ve Mısır, siyonist rejimin Suriye'ye yönelik saldırıları sonrası ortak açıklama yayınladı.
İngiltere ile Almanya arasında savunma, göç ve ticarette iş birliği için kapsamlı bir anlaşma imzalandı.
Süveyda'da Dürzi ve Bedevi gruplar arasında çatışmalar yeniden şiddetlendi.