İşgalciler Refah'ta bir evi bombaladı: 4 şehit

İşgalci Siyonistlerin, Gazze Şeridi'nin güneyindeki Refah şehrine düzenlediği saldırıda 3'ü kadın 4 kişi şehit oldu, çok sayıda kişi yaralandı.
Gazze'deki medya kaynakları, işgal uçaklarının Refah'ın batısındaki Tel el Sultan mahallesindeki bir apartmanı bombaladığını bildirdi.
Saldırıda 3'ü kadın 4 kişinin şehit olduğu, çok sayıda kişinin de yaralandığı belirtildi. Böylece sabahtan bu yana düzenlenen işgal saldırılarında şehit olanların sayısı 5'i çocuk ve 10'u kadın olmak üzere 25'e yükseldi.
Öte yandan, işgal uçaklarının Gazze Şeridi'nin merkezindeki Nuseyrat kampının batısındaki tarım arazilerine saldırı düzenlediği, aynı zamanda Gazze Şeridi'nin merkezindeki Batı Zawaida'daki vatandaşların evlerini de hedef aldığı belirtildi.
İşgalci siyonistler, 7 Ekim 2023'ten bu yana Gazze Şeridi'ne yönelik saldırılarını kara, deniz ve hava yoluyla sürdürüyor. Saldırılarda 34 bin 488 kişi şehit oldu, 77 bin 643 kişi yaralandı, binlerce kişi halen kayıp. (İLKHA)
YASAL UYARI: Yayınlanan yazılı haber, fotoğraf ve videonun tüm hakları İlke Haber Ajansı Basın Yayın San. Tic. A.Ş.'ye aittir. Hiçbir surette haber, fotoğraf ve videonun tamamı veya bir kısmı yazılı sözleşme yapılmadan veya abone olmadan kullanılamaz.
Şili ve Arjantin'in güney kıyılarında 7,4 büyüklüğünde deprem meydana geldi
Güney Sudan'ın kuzeyindeki Warrap eyaletinde çıkan çatışmalarda en az 15 kişi öldü, 16 kişi yaralandı.
BM Gıda ve Tarım Örgütü'nden (FAO) yapılan açıklamaya göre küresel gıda fiyatları nisan ayında bir önceki aya göre yüzde 1 artarak Mart 2023'ten bu yana en üst dereceye geldi.
Rusya'da Kuzey Kafkasya'daki İnguşetya Cumhuriyetinde maddi sıkıntılar nedeniyle sattığı atın, bir yıl sonra kendisine geri döndüğünü gören Müslüman adam, bu vefaya karşılık atı geri satın aldı.