İşgalcilerin Lübnan'a saldırısında 3 sivil şehit oldu

İşgalci siyonist kuvvetlerin, güney Lübnan'a düzenlediği hava saldırısında en az üç sivil şehit oldu, 5 kişi de yaralandı.
İşgal uçakları, sınır kasabası Ali Mays el Cebel'de iki eve hava saldırısı düzenledi.
Lübnan medyasına göre saldırıda 3 kişi şehit oldu, 5 kişi de yaralandı.
Saldırı sonrası olay yerine ekipleri sevk edildiği, enkaz altında arama kurtarma çalışmalarının başlatıldığı, şehit sayısının artabileceği bildirildi.
İşgal medyası da bu saldırı sonrası Siyonist kuvvetlerin, olası bir misillemeye karşı teyakkuza geçtiğini aktardı. (İLKHA)
YASAL UYARI: Yayınlanan yazılı haber, fotoğraf ve videonun tüm hakları İlke Haber Ajansı Basın Yayın San. Tic. A.Ş.'ye aittir. Hiçbir surette haber, fotoğraf ve videonun tamamı veya bir kısmı yazılı sözleşme yapılmadan veya abone olmadan kullanılamaz.
Siyonist işgalcilerin 7 Ekim 2023'ten bu yana Gazze Şeridi'ne düzenlediği saldırılarda şehit sayısı son 24 saatte 94 artarak, 58 bin 667'ye yükseldi.
Fransız ordusu, Batı Afrika'da kalıcı asker bulundurduğu son ülke olan Senegal'den çekilme sürecini perşembe günü tamamladı.
Dışişleri Bakanlığı, Pakistan'ın Pencap eyaletinde meydana gelen aşırı yağışlar ve sel felaketi nedeniyle hayatını kaybedenler için taziye mesajı yayımladı.
Sudan ordusu, Kuzey Darfur eyaletinin başkenti Faşer'e yönelik Hızlı Destek Kuvvetleri (RFS) tarafından gerçekleştirilen saldırıyı püskürttüğünü duyurdu.