İşgalcilerin Lübnan'da bir aracı bombalaması sonucu 2 kişi şehit oldu

Lübnan'da seyir halindeki bir araca işgal İHA'sı tarafından düzenlenen bombalı saldırıda araçtaki 2 kişi şehit oldu
Lübnan medyasına göre Nakura-Tir karayolunda beyaz sivil bir aracın, işgale ait bir insansız hava aracından atılan iki füzeyle vurulduğu bildirildi.
Araçtaki 2 kişinin şehit olduğu ve aracın alev aldığı; cesetlerin bölgeye gelen sivil savunma ekipleri tarafından ambulansla Sur kentindeki hastaneye kaldırıldığı ifade edildi.
Yerel kaynaklar, şehitlerin isimlerinin Hüseyin Mehdi Mehdi ile Ali Yusuf Mehdi olduğunu aktardı ancak mensup oldukları bir harekete ilişkin bilgi vermedi.
Lübnan Hizbullahı ise yaptığı açıklamada başta Gazze'ye yönelik saldırılar olmak üzere Nakura'daki bu saldırıya karşılık işgal altındaki 3 bölgeyi füzelerle hedef aldıklarını duyurdu.
Yerel medyaya göre işgalciler, bugün Lübnan sınırındaki bölgelere en az 11 hava saldırısı düzenleyerek 10 evi yıktı, yaklaşık 30 evi de hasara uğrattı. (İLKHA)
YASAL UYARI: Yayınlanan yazılı haber, fotoğraf ve videonun tüm hakları İlke Haber Ajansı Basın Yayın San. Tic. A.Ş.'ye aittir. Hiçbir surette haber, fotoğraf ve videonun tamamı veya bir kısmı yazılı sözleşme yapılmadan veya abone olmadan kullanılamaz.
ABD Hava Kuvvetlerine bağlı savaş uçakları, Karayip açıklarında Venezuela'ya ait balıkçı tipi bir tekneye hava saldırısı düzenledi. Saldırıda, 3 Venezuelalı hayatını kaybetti.
Almanya'nın Rheinland-Pfalz eyaletinde yer alan Eifel bölgesinde, küçük uçak düştü, 2 kişi hayatını kaybetti.
Siyonist rejimin Gazze Şeridi’ne yönelik aç bırakma politikası sonucu çocuk ölümleri yaşanırken, Nasır Hastanesi'nde yetersiz beslenme nedeniyle tedavi altına alınan bebek ve çocuk sayısında artış yaşanıyor.
Meksika'nın güneybatısındaki Yucatan eyaletinde minibüs ile tır'ın çarpışması sonucu meydana gelen kazada, 15 kişi hayatını kaybetti, 3 kişi yaralandı.