İşgalcilerin saldırıları sonucu Kuveyt Hastanesi hizmet dışı kaldı

İşgal rejiminin bombalamaları sonucu özel Kuveyt Hastanesi'nin hizmet dışı kaldığı bildirildi.
Gazze Şeridi'nin güneyindeki Refah'ta bulunan özel Kuveyt Hastanesi, işgal kuvvetleri tarafından defalarca hedef alınması nedeniyle hizmet dışı kaldığı ilan edildi.
Hastanede bulunan Gazzeli aktivistlerin objektifine yansıyan görüntülerde sağlık personeli, hastane kapısı civarını hedef alan işgal bombardımanında şehit olan iki meslektaşını uğurladı.
Kuveyt Hastanesi Müdürü Dr. Süheyb El Hams, pazartesi günü hastanenin hedef alınmasının ardından hastanenin hizmet dışı kaldığını ve sağlık personelinin Mevasi bölgesinde hazırlanmakta olan sahra hastanesine nakledildiğini vurguladı.
Filistinli aktivistler tarafından yayınlanan videolar, çok sayıda Filistinli ailenin salı sabahı erken saatlerde Gazze Şeridi'nin güneyindeki Refah kentinde bulunan Tel es-Sultan bölgesinden işgal bombalarından kaçmaya başladığını gösterdi. (İLKHA)
YASAL UYARI: Yayınlanan yazılı haber, fotoğraf ve videonun tüm hakları İlke Haber Ajansı Basın Yayın San. Tic. A.Ş.'ye aittir. Hiçbir surette haber, fotoğraf ve videonun tamamı veya bir kısmı yazılı sözleşme yapılmadan veya abone olmadan kullanılamaz.
Şili ve Arjantin açıklarında meydana gelen şiddetli depremin ardından oluşan tsunaminin, ülkenin Antarktika üslerinin bulunduğu Antarktika kıyılarına önümüzdeki iki saat içinde ulaşması bekleniyor.
Şili ve Arjantin'in güney kıyılarında 7,4 büyüklüğünde deprem meydana geldi
Güney Sudan'ın kuzeyindeki Warrap eyaletinde çıkan çatışmalarda en az 15 kişi öldü, 16 kişi yaralandı.
BM Gıda ve Tarım Örgütü'nden (FAO) yapılan açıklamaya göre küresel gıda fiyatları nisan ayında bir önceki aya göre yüzde 1 artarak Mart 2023'ten bu yana en üst dereceye geldi.